reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ale numer to teraz wszystkie mamy takie obserwacje toaletowe :) wyszło, ze to całkiem normalne... Moja wizyta już jutro jakoś jeszcze się nie stresuje, jeśli liczyć od ostaniej miesiączki to jest to początek 7go tygodnia - Wy też tak liczycie?

reklama
MalinowaMarta my ciagniemy tak samo czyli u mnie dziś 6t1d więc początek 7 tygodnia. Mój gin w kartę ciazy wpisuje mi zawsze skonczone.

Ale numer to teraz wszystkie mamy takie obserwacje toaletowe :) wyszło, ze to całkiem normalne... Moja wizyta już jutro jakoś jeszcze się nie stresuje, jeśli liczyć od ostaniej miesiączki to jest to początek 7go tygodnia - Wy też tak liczycie?

MalinowaMarta my ciagniemy tak samo czyli u mnie dziś 6t1d więc początek 7 tygodnia. Mój gin w kartę ciazy wpisuje mi zawsze skonczone.

To ja też tak liczę. U mnie bedzie szedł 7 tydzień.

Hej!!!
Mogę? W piątek beta-HCG 30.7, poniedziałek 149 :-) progesteron 36.1.
Chyba dołączam do Was.
Jestem Marta i jestem lutówką 2013. W maju 2015 poroniłam z nieznanych przyczyn, raczej ciąża biochemiczna.
Mam wielką nadzieję, że ta ciąża będzie szczęśliwa.
Gratuluję wszystkim.

Hej!!!
Mogę? W piątek beta-HCG 30.7, poniedziałek 149 :-) progesteron 36.1.
Chyba dołączam do Was.
Jestem Marta i jestem lutówką 2013. W maju 2015 poroniłam z nieznanych przyczyn, raczej ciąża biochemiczna.
Mam wielką nadzieję, że ta ciąża będzie szczęśliwa.
Gratuluję wszystkim.

Witaj:)

Dziewczyny juz mówiłam ze się nie spodziewam wiele...ale muszę iść bo mam problem z tarczyca i absolutnie nie mogę tego bagatelizować i czekać na wizyte do 7-8 tygodnia..

reklama
Do góry