reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja tez mam piersi duuuuuzo większe ale tez ogólnie przytyłam i brzuchol tez większy.... Niestety nie cieszy mnie to, choć nie objadam się jakoś szczególnie.

reklama
A ja wam powiem, że już w pracy na mnie dziwnie patrzą. Zawsze miałam duży brzuch, a teraz to juz przesada. Początek 6 tygodnia i takie cyrki? Matko, żeby bliźniaków nie było :-D a niestety coś czuję że jest duża szansa bo miałam dwa 20 mm pęcherzyki gotowe do pęknięcia.

A ja wam powiem, że już w pracy na mnie dziwnie patrzą. Zawsze miałam duży brzuch, a teraz to juz przesada. Początek 6 tygodnia i takie cyrki? Matko, żeby bliźniaków nie było :-D a niestety coś czuję że jest duża szansa bo miałam dwa 20 mm pęcherzyki gotowe do pęknięcia.

Mi jeden starszy gość wyczytal z oczu, że jestem w ciąży zanim sama się domyśliłam ;)

Nie mamy w rodzinie bliźniaków, ale ja miałam cykl stymulowany CLO i urosło 2 pęcherzyki i coś czuję że pękły oba :zawstydzona/y:.
A no kawał życia, jesteśmy ze sobą od liceum. Jesteśmy już prawie jak rodzeństwo :-D

reklama
Ja bym chciała 2 albo 3 najlepiej od razu :) moje marzenie. Tyle ze u.mnie nierealne raczej ;) no cóż. Niech się szczęśliwie urodzi to jedno. Będzie dwojeczka w domu to już też duża radość. Jeszcze 8 dni do wizyty. Odliczam i umieram z nerwów. Oby tylko po drodze nic się nie przydarzyło ; (

Do góry