reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny a może zróbmy po wizytach listę lipcoewczek z przedstawieniem się, i wątek wizyt będzie łatwiej doszukiwać :)

reklama
Nie mamy w rodzinie bliźniaków, ale ja miałam cykl stymulowany CLO i urosło 2 pęcherzyki i coś czuję że pękły oba :zawstydzona/y:.

Podwójne szczęście :D

Jeszcze 8 dni do wizyty. Odliczam i umieram z nerwów. Oby tylko po drodze nic się nie przydarzyło ; (

W następny piątek masz wizytę? Ja jutro będę dzwonić i też chce umówić się na ten dzień :) już się doczekać nie mogę ;)

Monika będzie dobrze :) na pewno ciężko by było już z samymi bliźniakami, ale jak w rodzinie nie ma takich przypadków to i u ciebie jest małe prawdopodobieństwo :) trzymam kciuki :)

Juz któraś z dziewczyn proponowała ten osoby wątek wiec jak chcesz to załóż, dopiszemy się ;) Kurczę ja chyba na bliźniaki się nie pisze jednak, ostatnio byłam na imprezie i był kumpel który właśnie ma bliźniaki i mówił ze na maksa przerąbane... Ale najlepszy był tekst, że czasem pół dnia kłoci się z żoną który jest który [emoji12] jak tak odliczacie to i ja będę - zostało 5 dni bo wizyta we wtorek.

Witam dziewczyny ;)
Ja cos nie w sosie dzisiaj, jakieś doly mnie łapią ale nawet nie wiem dlaczego.. z rana mnie mdlilo :o a mlody odkad otworzył oczy ciagnal do zabawy.
Dzis na 19 mojego czasu idę do gina.. stresuje się... trzymajcie kciuki!

Fazerka witamy :) mi akurat dzisiaj humor dopisuje :) dolegliwości nadal u mnie brak. Fajnie, ze juz dzis masz gina- będziemy czekać na wieści. A Ty w jakim kraju mieszkasz?

Z naszego jutrzejszego kina jednak nici ale za to wybieramy się do rodzinki nad morze, nawdychać się jodu [emoji41]

A się dokładniej jedziesz? Daleko masz nad morze?

Witam dziewczyny ;)
Ja cos nie w sosie dzisiaj, jakieś doly mnie łapią ale nawet nie wiem dlaczego.. z rana mnie mdlilo :o a mlody odkad otworzył oczy ciagnal do zabawy.
Dzis na 19 mojego czasu idę do gina.. stresuje się... trzymajcie kciuki!

A 19 u ciebie to za ile?

reklama
Do góry