reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nie jest najgorzej :) jest co robić
Najgorzej kolo 3 taki kryzys przychodzi ale narazie tak musze pociągnąć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Współczuje nocek.. Mi się tak spać ciągle chce, że teraz nie wytrzymałaby heh :)

Też poszlabym do kina, ale nie mam co z małym zrobić... Niedługo pewnie będzie do ściągnięcia tak się pocieszam ;) napiszesz czy warto było :)

Mnie się podobał film:)

Czesc dziewczyny! :)
Muszę was zapytac jak Wasze samopoczucia?
Mnie cos dopadły mdłosci od rana i zbiera mi sie na wymioty .... ehhhh ale taki urok ciazy...
:) pozdrowienia

Wiesz co planuje do końca roku pracować w takim systemie a potem zobaczymy. Bo nie widzi mi się pracować po 8 godzin codziennie, bez nocek itd. Do pracy mam 120 km wiec w systemie 12 h mogę jeździć a tak codziennie to nie bardzo.

My jesteśmy razem 9 lat, po ślubie cywilnym tez 9(szybko go wzięliśmy heh) a kościelny wzięliśmy w 2011 roku.
Ja na ten moment czuje się bardzo dobrze :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anulka to bardzo daleko masz.. Na 8h to faktycznie się nie opłaca.. Ja bym na twoim miejscu później już poszła na zwolnienie bo i tak jeżdżenie tak daleko jest bardzo męczące... Ale oczywiście każdy robi jak uważa :) ja jestem na urlopie rodzicielskim, więc siedze w domu :)

reklama
A po mnie już coś widać bo mi się przyglądają
Stanik mam mały z miseczki a zrobiło się C....I brzuch mi rozdelo;P

Do góry