reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie,

Kari, Duda - bardzo mi przykro :-(

ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, w ogóle nie czuje się inaczej.... z dziewczynkami wiedziałam i już. Teraz jest .... inaczej..... :eek:

My jesteśmy z M. 8 lat po slubie, a przed ślubem byliśmy parą 1,5 roku. Majunia urodziła się dokładnie w nasza pierwszą rocznicę ślubu :-)

łooo...bliźniaki to spore wyzwanie.... ręce pełne roboty! Choć i w mojej i w M. bliskiej rodzinie są bliźniaki!

Dawajcie znać co po wizytach :-)

Miłego dnia :)

Hej!

Dziś byłam pobierać krew, normalnie ludzi jak mrówków do badań, jakby nic innego nie robili tylko się badali.

Fazerka, życie w Grecji po kryzysie wróciło już do normy?

Ja na szczęście nie mam bliźniaków w rodzinie. A córka mnie straszy trojaczkami, czworaczkami, a nawet dziesięcioraczkami :szok:

Aob66 to 18 polskiego czasu ;) godzinka różnicy jest.

MalinowaMarta tez kocham ten kraj dlatego tyle czasu tu jestem. Maz polak ale od 7roku zycia tutaj wiec jest bardziej grek niz polak.

Hej!

Dziś byłam pobierać krew, normalnie ludzi jak mrówków do badań, jakby nic innego nie robili tylko się badali.

Fazerka, życie w Grecji po kryzysie wróciło już do normy?

Ja na szczęście nie mam bliźniaków w rodzinie. A córka mnie straszy trojaczkami, czworaczkami, a nawet dziesięcioraczkami :szok:

Kryzys nadal trwa ;) ale jak dla mnie i tak jest lepiej niz w PL tzn nie chodzi tu o finanse bo teraz malo sie zarabia a jedzienie idzie caly czas w gore, opieki prorodzinnej nie ma w ogole ale jest tu coś magicznego co mnie tu trzyma... juz setki razy myslelismy o wyjezdzie ale oboje z mezem kochamy ten "glupi" kraj ;)

Fazerka jaka masz roznice czasu ?
Ja mam 6 godzin wczesniej i wlasnie sie obudzilam wiec i ja sie witam :)

Co do blizniakow to mnie zawsze przerazala ta mozliwosc, moj maz ma brata blizniaka ale pociesZam sie jaktem ze to podobno co drugie pokolenie.
Moje dwie znajome maja blizniaki, jedna ma zawsze pelny dom do pomocy bo cala rodzina mieszka niedaleko a druga to nie wie gdzie rece wsadzic bo jej blizniaki maja juz ponad dwa lata i to normalnie zywe srebro, oczy na okolo glowy to delikatnie powiedziane.

Dziewczyny na ktory tydzien umowilyscie sie na pierwsza wizyte do gina ?

reklama
Do góry