reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny a co myślicie nad założeniem wątku "Wymiana ubranek-sprzedaż"?
część z nas już zna płci wiec może któraś mama synka spodziewa się córci i coś może chłopięcego wystawić i na odwrót?

reklama
Dziewczyny, moja teściowa wyjechała, o ile dobrze liczę była 19 dni. Jeszcze ze dwa to znów wylądowałabym w szpitalu tylko, że tym razem na ....głowę. Spokój, cisza okna uchylone, mieszkanie się wietrzy (jej stale zimno a ja stale wyziębiam dzieci). Dużo by mówić....

Watek fajny z tą wymianą ubranek, jestem ZA, ja mam sporo dziewczęcych ale na razie głęboko w szafie spakowane, zabiorę się za to pod koniec kwietnia, bo może uda mi się znaleźć tam kilka białych bodziaków dla Małego.

leniwa niedziela. ja dziś spałam w ciągu dnia i chętnie wskoczyłabym do łóżka znowu :)
i chcę się pochwalić co udało mi się uszyć dla młodego :) jestem z siebie taka dumna, bo to moje krawieckie debiuty ;) komplet na wiosne dla młodego: komin, czapka i chusta :) a najszczęśliwsza jestem z tego względu, że młody chcę iść w tym jutro do przedszkola i mu się podoba

12705229_1100143563352824_5004029471702211288_n.jpg

witajcie. Ja jeszcze po egzaminie pojechałam do galerii na małe zakupy bo dziś rano wpadłam w szał ze nie mam w czym chodzić ( fakt bo wszystkie rzeczy za krótkie i unoszą się na brzuchu) ale nic nie było. jedna tunike dorwalam. w Tesco była przecena bodow z krótkim rękawem. po 4 i 6 zł. udało mi się 2 sztuki znaleźć w rozmiarze 62 i do tego 7 par skarpetek za 10 zl także jak zwykle dla małego coś kupiłam, ale akurat się opłacało :)

Załączniki

• 20160207_195445.jpg
    20160207_195445.jpg
    404,9 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry