reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julka jestem w szoku... to Twoja pierwsza ciąża? Już takie ruchy ze czuć przez powłoki brzuszne! Jesteś bardzo szczupła?

Tez tak pomyslalam.. Ruchy "na zewnatrz" czuc duuuzo pozniej, a ja akurat jestem/bylam bardzo szczupla... M.nie ma szans niczego wylapac, chociaz sama czulam ruchy od ok.13 tc. tez jestem w szoku, ze mozna ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny :):)

Jestem tu nowa :) ale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą :) Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi Skarb:) Pierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto:) Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!

Wogole jest coś strasznego w tym stanie jeśli chodzi o złe jedzenie. Chce się je jeść. I to jest najstraszniejsze. Jedyna zła rzecz która zjadłam do hot dog co prawda,cole czasem pije i jem popcorn kiedy idziemy do kina. No zło. Ale co poradzić,jak się nie zje to jest się wściekłą. Tymbardziej na osobę która nam o tym przypomina :p

Wogole jest coś strasznego w tym stanie jeśli chodzi o złe jedzenie. Chce się je jeść. I to jest najstraszniejsze. Jedyna zła rzecz która zjadłam do hot dog co prawda,cole czasem pije i jem popcorn kiedy idziemy do kina. No zło. Ale co poradzić,jak się nie zje to jest się wściekłą. Tymbardziej na osobę która nam o tym przypomina :p

Jesuawa, no... Mnie sie akurat smieciowego jedzenia W OGOLE nie chce, ale malo tego.. Mnie w ogole nie chce sie jesc. I to tez wcale niedobrze.
A tego hot doga i cola to przyjmij sobie na zdrowie! Zamiast meczyc sie wyrzutami sumienia :) ;)

A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh :p) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe

A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh :p) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe

Ja co prawda mam zachcianki na słone i kwaśne więc słodycze dla mnie mogą nie istnieć, ale też borykam się z trądzikiem (kaszką) na twarzy... Czuję się przez to znowu jak 14 latka a najgorszy jest fakt, że nic z tym nie mogę zrobić ;/ do tego cały czas swędzą mnie pachy ... To samo miałam w pierwszej ciąży więc coś czuję, że i w tym przypadku będę się męczyc z tym do rozwiązania..

Ja co prawda mam zachcianki na słone i kwaśne więc słodycze dla mnie mogą nie istnieć, ale też borykam się z trądzikiem (kaszką) na twarzy... Czuję się przez to znowu jak 14 latka a najgorszy jest fakt, że nic z tym nie mogę zrobić ;/ do tego cały czas swędzą mnie pachy ... To samo miałam w pierwszej ciąży więc coś czuję, że i w tym przypadku będę się męczyc z tym do rozwiązania..

Dokładnie nic z tym nie idzie zrobić. Jedyne co mi trochę pomogło to kąpiel w oilatum dla dzieciaków

reklama
Do góry