reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka jestem w szoku... to Twoja pierwsza ciąża? Już takie ruchy ze czuć przez powłoki brzuszne! Jesteś bardzo szczupła?

Tez tak pomyslalam.. Ruchy "na zewnatrz" czuc duuuzo pozniej, a ja akurat jestem/bylam bardzo szczupla... M.nie ma szans niczego wylapac, chociaz sama czulam ruchy od ok.13 tc. tez jestem w szoku, ze mozna ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny :):)

Jestem tu nowa :) ale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą :) Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi Skarb:) Pierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto:) Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!

Wogole jest coś strasznego w tym stanie jeśli chodzi o złe jedzenie. Chce się je jeść. I to jest najstraszniejsze. Jedyna zła rzecz która zjadłam do hot dog co prawda,cole czasem pije i jem popcorn kiedy idziemy do kina. No zło. Ale co poradzić,jak się nie zje to jest się wściekłą. Tymbardziej na osobę która nam o tym przypomina :p

Wogole jest coś strasznego w tym stanie jeśli chodzi o złe jedzenie. Chce się je jeść. I to jest najstraszniejsze. Jedyna zła rzecz która zjadłam do hot dog co prawda,cole czasem pije i jem popcorn kiedy idziemy do kina. No zło. Ale co poradzić,jak się nie zje to jest się wściekłą. Tymbardziej na osobę która nam o tym przypomina :p

Jesuawa, no... Mnie sie akurat smieciowego jedzenia W OGOLE nie chce, ale malo tego.. Mnie w ogole nie chce sie jesc. I to tez wcale niedobrze.
A tego hot doga i cola to przyjmij sobie na zdrowie! Zamiast meczyc sie wyrzutami sumienia :) ;)

A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh :p) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe

A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh :p) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe

Ja co prawda mam zachcianki na słone i kwaśne więc słodycze dla mnie mogą nie istnieć, ale też borykam się z trądzikiem (kaszką) na twarzy... Czuję się przez to znowu jak 14 latka a najgorszy jest fakt, że nic z tym nie mogę zrobić ;/ do tego cały czas swędzą mnie pachy ... To samo miałam w pierwszej ciąży więc coś czuję, że i w tym przypadku będę się męczyc z tym do rozwiązania..

Ja co prawda mam zachcianki na słone i kwaśne więc słodycze dla mnie mogą nie istnieć, ale też borykam się z trądzikiem (kaszką) na twarzy... Czuję się przez to znowu jak 14 latka a najgorszy jest fakt, że nic z tym nie mogę zrobić ;/ do tego cały czas swędzą mnie pachy ... To samo miałam w pierwszej ciąży więc coś czuję, że i w tym przypadku będę się męczyc z tym do rozwiązania..

Dokładnie nic z tym nie idzie zrobić. Jedyne co mi trochę pomogło to kąpiel w oilatum dla dzieciaków

reklama
Do góry