Jolcia_
Fanka BB :)
Marynka- moja Ami też była łaskawa dla mnie... jadłam wszystko teraz mam nadzieję, że Hani brzuszek będzie również łaskawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze jestem na mamusiach kwietniowych 2014 Ale tam mało dziewczyn zostało i czytam je ale rzadko się udzielam
nie zmieniaj męża tak szybko, wygląda na to,że fajny a nowy może taki nie byćJa mam nebulizator z allegro, taki w kształcie krowy, kosztował około 100-120 zł chyba. Na razie się sprawdzał.
Maciusiowi ustąpiły tiki i przespał noc!!!! W dzień też spał, od razu inne dziecko, zjadł zupy, ryby, potem owoce, nawet trochę posiedział. Jak dostaje leki przeciwbólowe jest naprawdę ok tylko dren znów podłączony i bulgocze, a ja jutro zmieniam męża... kupiliśmy nową polówkę bo stara padła, to było na tyle z naszych wspólnych rozrywek - wyjść poza szpital
ja chodzę na nfz i USG mam przy każdej wizycie, co 3 tygodnie i to żadna nowość u mojego lekarza bo miałam tak 15 lat temu z pierwszą ciążą i 11 lat temu z drugąNeedi to aż dziwne,chyba,że prywatnie chodzisz. Wg zaleceń nfz masz 3 usg w PL. Chyba,że masz wskazania. Ja po 20 tyg będę miała co 4 tygodnie.
możesz wokół drzewek coś postawić, ja miałam tylko jedno narażone na ataki (reszta za dodatkowym ogrodzeniem) przecięłam taką większą beczkę plastikową i założyłam na to drzewko, ale przy większej ilości pewnie kłopot?Iwonko dziękuję za rady. Dużo mi pomogłaś. Przede wszystkim uświadomiłaś mi że nie wiele zdziałam z tym gryzieniem drzewek. Mam tylko nadzieję że wyrośnie z tego.
Malinko z każdym dniem będzie coraz lepiej. Dzielny malutki rycerzyk❤ .
mi śmieciowe to wprost śmierdzi, ale chyba zacznę jeść by przytyć..Jesuawa, no... Mnie sie akurat smieciowego jedzenia W OGOLE nie chce, ale malo tego.. Mnie w ogole nie chce sie jesc. I to tez wcale niedobrze.
A tego hot doga i cola to przyjmij sobie na zdrowie! Zamiast meczyc sie wyrzutami sumienia
Co do karmienia piersia i diety to ja nie mialam zadnej. Mlody nigdy nie mial kolki, kupy w normie. Moglam pic i jesc wszystko w kazdych ilosciach. Pewnie dlatego go 2 lata na cycu chowalam. Ten pierwszy rok to byl cud miod i malina, potem sie zaczelo lazil, wspinal sie po meblach, wszedzie grzebal, kurki przekrecal, z oka go do teraz nie spuszczam nawet na 10 sekund im jest ciszej tym gorzej - wiem ze juz cos knuje
normuje się , dostosowuje się do apetytu dziecka i w zależności od tego ile ciągnie jest "gęstsze" lub nieA powiedzcie mi dziewczyny jak to z tym karmieniem piersią bo ja tylko 3 miesiące miałam pokarm i to tak,że czasami prawie w ogóle a za chwile nawał. Czy po jakimś czasie, jeśli tak to jakim, ta produkcja się normuje?
Jodełka, witaj
Apropos ruchów, po poprzedniej ciąży mam strasznie rozlazły pępek i jego okolice. Dziś obserwowałam, jak pępek mi się unosił i opadał, jakby małe buszowało pod samym pępkiem. Nawet małż widział I tym razem nie były to wzdęcia
Może miałaś przepuklinę kresy białej i dlatego masz te okolice w takim stanie. Sąsiadka moja po ciąży miała i dowiedziała się całkiem przypadkiem kilka miesięcy po porodzie. I też opisywał te okolice jako rozlazłe.Jodełka, witaj
Apropos ruchów, po poprzedniej ciąży mam strasznie rozlazły pępek i jego okolice. Dziś obserwowałam, jak pępek mi się unosił i opadał, jakby małe buszowało pod samym pępkiem. Nawet małż widział I tym razem nie były to wzdęcia