reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja na cole miałam ochotę przez pierwsze dwa miesiące. Teraz patrzeć nie mogę na nią...ale wodę tylko gazowana pije po niegazowanej mi nie dobrze nie wiem czemu. I jak mam ochotę to fante tez pije. Często się zapowietrzam a gazowane pomaga mi odbić inaczej bym pękła.

Niby mówia jedz co chcesz pij to na co nas ochotę a potem ze gazowane nie bo maluszki kolke będą mieć... nie wiem czy coś w tym jest...ale jakoś nie umiem sobie odmówić

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Teraz jeszcze korzystajmy. Ograniczenia przyjdą przy karmieniu piersią

reklama
madziolina_p Kojarzę Cię Kochana w tamtego forum :) ja nie byłam zbyt aktywna co prawda ale miałam nick Agmaa :) Z ciekawości zajrzę do dziewczyn jak tam dzieciaczki porosły :)

Hej Dziewczyny :):)

Jestem tu nowa :) ale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą :) Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi Skarb:) Pierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto:) Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!
Witaj Jodelka :-)

Wogole jest coś strasznego w tym stanie jeśli chodzi o złe jedzenie. Chce się je jeść. I to jest najstraszniejsze. Jedyna zła rzecz która zjadłam do hot dog co prawda,cole czasem pije i jem popcorn kiedy idziemy do kina. No zło. Ale co poradzić,jak się nie zje to jest się wściekłą. Tymbardziej na osobę która nam o tym przypomina :p
A co popkornu nie wolno?

Co do karmienia piersia i diety to ja nie mialam zadnej. Mlody nigdy nie mial kolki, kupy w normie. Moglam pic i jesc wszystko w kazdych ilosciach. Pewnie dlatego go 2 lata na cycu chowalam. Ten pierwszy rok to byl cud miod i malina, potem sie zaczelo lazil, wspinal sie po meblach, wszedzie grzebal, kurki przekrecal, z oka go do teraz nie spuszczam nawet na 10 sekund im jest ciszej tym gorzej - wiem ze juz cos knuje :-p

reklama
Do góry