reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok

Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
Wiesz Kochana, ucieszyła mnie ta wiadomośc ale taką full radość poczuje chyba jak dzidziek będzie miał 10 na 10 punktów i wszystko na swoim miejscu. Chyba już taki urok rodzicielstwa po 30stce, Inna radość z innych rzeczy. Samą mnie to zdziwiło wczoraj. Myślałam,że jak sie dowiem,że syn będę skakać pod sufit atu takie przyjęcie na spokojnie. Może też dlatego, że wizyta była awaryjna i skierowana bardziej na to czy tam się nic nie dzieje..

reklama
jakie sliczne zdjecieeee:)

boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..

Ale zazdroszczę stwierdzenia "jaka ciąża jest fajna" u mnie ciąża to dość ciężki okres... chciałabym kiedyś móc opowiadać córeczkom, że ciąża to coś wspaniałego... eh...

My z 3 miesięczna Ami też byliśmy na weselu u kuzynki :)
Jaka śliczna modeleczka:)... i przystojny mąż ;)

Agnes ja też nie wiem ....nie znam się aż tak.
U mnie to dopiero imprez...omina mnie prawie wszystkie hehheh i dobrze...
30 siostrzeńca, 40 najukochańszej kuzynki,50siostry, 2 wesela synów mojej siostry-w lipcu i wrześniu....noi chrzest jakby co :D
Malinka kochana odezwij się -bo zaczynam się martwić !
Trochę poprasowałam .....

Z WYJĄTKIEM krwi pobranej od noworodków lub KOBIET W CIĄŻY, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego

takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?

reklama
Do góry