Wiesz Kochana, ucieszyła mnie ta wiadomośc ale taką full radość poczuje chyba jak dzidziek będzie miał 10 na 10 punktów i wszystko na swoim miejscu. Chyba już taki urok rodzicielstwa po 30stce, Inna radość z innych rzeczy. Samą mnie to zdziwiło wczoraj. Myślałam,że jak sie dowiem,że syn będę skakać pod sufit atu takie przyjęcie na spokojnie. Może też dlatego, że wizyta była awaryjna i skierowana bardziej na to czy tam się nic nie dzieje..aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok
Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
reklama
Jaka śliczna modeleczka... i przystojny mążAle zazdroszczę stwierdzenia "jaka ciąża jest fajna" u mnie ciąża to dość ciężki okres... chciałabym kiedyś móc opowiadać córeczkom, że ciąża to coś wspaniałego... eh...
My z 3 miesięczna Ami też byliśmy na weselu u kuzynki
ja nie pomogę nie mam pojęciajakie sliczne zdjecieeee
boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..
mamawiki32
Fanka BB :)
Podobno u noworodków i ciężarnych normalne.jakie sliczne zdjecieeee
boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..
niedojrzale granulocyty????ale wy tez macie to???Podobno u noworodków i ciężarnych normalne.
Agnes ja też nie wiem ....nie znam się aż tak.
U mnie to dopiero imprez...omina mnie prawie wszystkie hehheh i dobrze...
30 siostrzeńca, 40 najukochańszej kuzynki,50siostry, 2 wesela synów mojej siostry-w lipcu i wrześniu....noi chrzest jakby co
Malinka kochana odezwij się -bo zaczynam się martwić !
Trochę poprasowałam .....
U mnie to dopiero imprez...omina mnie prawie wszystkie hehheh i dobrze...
30 siostrzeńca, 40 najukochańszej kuzynki,50siostry, 2 wesela synów mojej siostry-w lipcu i wrześniu....noi chrzest jakby co
Malinka kochana odezwij się -bo zaczynam się martwić !
Trochę poprasowałam .....
Z WYJĄTKIEM krwi pobranej od noworodków lub KOBIET W CIĄŻY, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego
takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?
takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?
reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Z wyjątkiem krwi pobranej od noworodków lub kobiet w ciąży, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnegoniedojrzale granulocyty????ale wy tez macie to???
Iwona była pierwsza
http://www.sysmex.pl/materialy-nauk...cze/liczba-niedojrzalych-granulocytow-ig.html