Malinka powiedz szwagierce żeby sobie wymaz z mózgu zrobiła zanim otworzy usta ... Trzymam za Was kciuki,
moje dwa to mi już pól wargi zajęły, nie wiem czy nie pjść do lekarza z tym. Poczytałam o opryszczce w ciąży i mimo,że wtórna nie zagraża ciąży i dzidziusiowi ale podobno trzeba ją leczyć w ciążyHej dziewczyny żeby was nadrobić to wieczór i cały ranek potrzebowałam
Wczoraj sie nie odzywałam bo taki okropny ból głowy mnie męczył że nie miałam na nic siły
to był drugi raz w ciąży i mam nadzieje, że ostatni - nic mi nie chciało pomóc..
Julka haha moje też chciało od razu jeść o 7.. mój mąż zrobił sobie na śniadanie kaszanke, zapach od razu mnie obudził i musiałam z samego rana pochłonąć ją
Gratuluję wyników moczu i powodzenia na egzaminach
Madziolinka zdrówka i dbaj o siebie
Needi ja chyba nic nie czuje a wg usg to już 17 tydz
Sarka współczuję bezsenności, mnie szczesliwie ta dolegliwość nie dotyczy, zasypiam bez problemu nawet budząc się po 4 razy do toalety i jak nie nastawie sobie budzika to moglabym i do 12 spać
Malinka trzymam bardzo mocno kciuki za operację, na pewno wszystko bedzie dobrze, bądźcie silni :* A siostrą męża sie nie przejmuj, szkoda zdrowia
Iwona35 mi tez wyłazila opryszczka w kąciku ust, przez dwa dni miałam nieduże dwa bąble, smarowalam spirytusem i któregoś dnia wstałam a tam czysciutko, życzę Tobie tego samego
O 11 przyjeżdża moja siostra z Poznania wiec będę miała dzisiaj zajęcie a jutro jedziemy nad morze na kurację jodem Milej soboty :*
No nie, w Kaliszu. Tu mam jednak bliżej. Nie wiem jak będzie w tej ciąży ale w poprzednich ja nie czułam skurczy dłuższych niż co 3 minuty. Zaczynało się i trzeba było pędzić. Moje bóle trwały max półtora godziny. Pożniej 15 minut partych i dzieciątka na świecie. Jak to lekarz powiedział wchodząc do mnei na obchód;" A to ta pacjentka co przyszła, urodziła, wstała i poszła "Malinka, kciuki za operację synka. Może to lepiej, że będzie na miejscu, nie musicie biedactwa przewozić.
Sarka, współczuję bezsenności. To jest tragedia. Ja też czasem mam kłopot z zaśnięciem, jak synek się często budzi w nocy. Wstaje się bardziej zmęczonym niż przed snem...
Iwona35, a masz plan rodzić w Łodzi?
Needi, gratuluję ruchów. Sama przyjemność
To tak jak z moim Mój to z tego gatunku co powie,że coś mu przeszkadza ale tylko to ominieO matko jakby mój złapał za odkurzacz bez mojej prośby to bym pomyślała,że jest chory