reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Malinka współczuję i 3mam kciuki za Maciusia. A siostra się nie przejmuj.
Needi ładnie już kopniak? Ja tez jestem w 15 tyg i jeszcze nie czuje, ale łożysko mam na przedniej ścianie to mogę później chyba czuć.
Ja dziewczyny znowu chora jej... Już 3 raz w tej ciazy

Needi-zazdroszczę! Ja chyba czasem delikatnie czuję jak położę rękę, albo sobie wmawiam, ale jest pięknie :pMy dziś ruszamy na dzieciowe sklepy, żeby się rozejrzeć w tym co jest i ile kosztuje, bo zupełnie zieloni jesteśmy...

witajcie dziewczyny. melduje się ze przeżyłam wczorajszy egzamin i jestwm do przodu, dziś będę od 11 do 20 na uczelni. mój właśnie kombinuje co by mi tu dać do jedzenia na cały dzień a ja leżakuje. myślałam że pospie dłużej ale moje dziecko chciało juz przed 7 jeść i na nic się zdały próby zasypiania także musiałam wstać i nakarmić maleństwo :D gratuluję ruchów bo to coś cudownego. ja czuję je już dokładniej i nie tylko jak leze, czasem jak siedzę w pracy, cudowne uczucie. dziewczyny dużo zdrowia, jak chorowałam to lekarz mi kazał zażywać apap, rutinoscorbin, dużo witaminy Ca na kaszel stodal, męczyło mnie ponad 2tygodnie ale w końcu przeszło. wczoraj odebrałam wyniki moczu, tak dobrych jeszcze nie miałam. i bądź tu mądry człowieku, poczekam na wymaz. dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki dziś żebym pozdawała i przeżyła nq tej uczelni. miłego dnia życzę :)

Dziewczyny, jesteśmy po rozmowie z lekarzami, nawet z samym szefem kliniki. Naczyniak zajmuje 3/4 klatki piersiowej, uciska płuco, stąd Maciek ciągle goraczkuje. W chwili obecnej bierze już najsilniejsze jak się da antybiotyki. Na pewno nas w tym stanie nie wypuszcza. Zdecydowaliśmy się na tą operację w CZD bo nie można już dłużej czekać. Najwyżej kolejne etapy zrobimy w Niemczech. Boimy się jak cholera ale jakoś trzeba mu pomóc...

Malinka myślę,że podjeliście najlepszą możliwą decyzję...trzeba to płuco odciążyć. Kiedy termin w CZD? Myślę,że mamy świetnych specjalistów, szanowanych na świecie i nie masz co sobie wyrzucać, że robisz źle. Teraz musisz być dzielna i się trzymać.

Sukienki nie kupiłam bo rozmiaru nie było :( Musze poszukać w innych sklepach.
Julka w pierwszej ciąży też studiowałam tylko ciąża była młodsza więc spokojnie sesje zdałam a później rok urlopu dziekańskiego wzięłam ze względu na to wcześniactwo małej.

Hej dziewczyny żeby was nadrobić to wieczór i cały ranek potrzebowałam :D
Wczoraj sie nie odzywałam bo taki okropny ból głowy mnie męczył że nie miałam na nic siły
:( to był drugi raz w ciąży i mam nadzieje, że ostatni - nic mi nie chciało pomóc..

Julka haha moje też chciało od razu jeść o 7.. mój mąż zrobił sobie na śniadanie kaszanke, zapach od razu mnie obudził i musiałam z samego rana pochłonąć ją :D
Gratuluję wyników moczu i powodzenia na egzaminach :)

Madziolinka zdrówka i dbaj o siebie :)

Needi ja chyba nic nie czuje a wg usg to już 17 tydz :(

Sarka współczuję bezsenności, mnie szczesliwie ta dolegliwość nie dotyczy, zasypiam bez problemu nawet budząc się po 4 razy do toalety i jak nie nastawie sobie budzika to moglabym i do 12 spać :p

Malinka trzymam bardzo mocno kciuki za operację, na pewno wszystko bedzie dobrze, bądźcie silni :* A siostrą męża sie nie przejmuj, szkoda zdrowia ;)

Iwona35 mi tez wyłazila opryszczka w kąciku ust, przez dwa dni miałam nieduże dwa bąble, smarowalam spirytusem i któregoś dnia wstałam a tam czysciutko, życzę Tobie tego samego :)

O 11 przyjeżdża moja siostra z Poznania wiec będę miała dzisiaj zajęcie a jutro jedziemy nad morze na kurację jodem :D Milej soboty :*

I znowu nie mam jak na wszystko odpisać bo mi laptop szwankuje a na tel tak długiej odp nie dodaje...
Ale w skrócie...
Malinka trzymam kciuki....będzie dobrze.

Niewyspanym współczuję bo sama co druga nic cierpię na bezsenność.

Co do ruchów ja jeszcze nie czuję. Ale nic a nic :( a to moja 2 ciaza i idzie już 17 tydz.
No i się martwię...

Wczoraj poklocilismy się z mężem ja sobie poplakala a dziś wstałam z bólem głowy.:(

reklama
Część dziewczynki . Współczuję kiepskich nocy u mnie w tym temacie dziś tez nienalepiej - bo mały cała noc spal z nami, a on mega kopie więc śpie na czuja żeby nie oberwac, poza tym od 3 do 4 nie spał spał ogole :(
Dziś miałam zaproszenie od uczniów na studniówkę, niestety nie skorzystalam. Teraz trochę żałuję ale to daleko w nic bym się wymeczyla a jutro umierala i zalowala ze pojechałam. Znam siebie :) w ubiegłym roku pojechałam, Daniel miał pół roku więc też na stresie bo pierwsze wyjście bez niego. Miałam mega zastoje w piersiach co chwile od polnocy musialam chodzic odciagac gdzies ukradkiem. Odchorowalam chyba z 3 dni mega gorączką - cycki mi pulsowaly i nie moglam z nimi dojść do ładu.

Do góry