reklama
Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Ja tez się boję hehehDo do sexu się nie wypowiadam ...mąż wąty ma w temacie. Ja się boję i wystarczy.
Lecę coś chałupę ogarnąć....w 2 synami dziś w domu
Nie ma czego wiadomo ze ma sie mniejsza aktywnosc, ale wystaczy tylko odpowiednia pozycje znajsc i do dziela . Ja to ponosze porazke tym ze albo musi to byc super szybki numerek,a jak nie to kilka razy przerywany bo ciagle chodze do WC siusiacJa tez się boję heheh
Lila
MamaWiki - ale ładniutka sukienusia!!!!!!!!!!!! Lubię takie Też myślałam o prywatnym jak wrócimy, bo ja chciałabym z chłopakami moimi, żeby zobaczyli, bo więcej okazji(raczej ) mieć nie będą. Ja też ostatnie miałam to prenatalne
Malinko - jestem z Wami myślami i modlitwą! Dobrą decyzję podjęłaś, nie możecie ryzykować teraz wyjazdem. Potrzebna Maciusiowi pomoc tu i teraz. I będzie dobrze! Wierzę w to i przytulam Cię do serducha! Musisz być silna, dla Was wszystkich!! Trzymajcie się i powodzenia!!
Needi - cudnie!! Wspaniale Moje marzenie na teraz
Julka - świetnie!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!! Będziesz brała dziekankę??
Olciak - nie miej wyrzutów, dobrze zrobiłaś, skoro mogłabyś to odchorować!
Julita - tulę! I mimo wszystko dobrego dnia życzę!
Anulka - my jedziemy w środę
Dla chorujących - ZDROWIA!!!!!!!!!!!
A mąż? Też mnie wkurza, chyba codziennie, sama się sobie dziwię, jakie ja problemy wynajduję i czego się czepiam. Nie poznaję sama siebie w tej ciąży. Drugi trymestr, niby powinna się lepiej czuć, a mi wciąż słabo, sennie, jedynie to już mnie nie mdli. Nigdzie z tego domu nie wychodzę. Normalnie jakaś deprecha czy co? I właśnie, jak to któraś kiedyś dobrze napisała, tęskno mi nie wiem sama za czym. Oj!
Miłej soboty!
Malinko - jestem z Wami myślami i modlitwą! Dobrą decyzję podjęłaś, nie możecie ryzykować teraz wyjazdem. Potrzebna Maciusiowi pomoc tu i teraz. I będzie dobrze! Wierzę w to i przytulam Cię do serducha! Musisz być silna, dla Was wszystkich!! Trzymajcie się i powodzenia!!
Needi - cudnie!! Wspaniale Moje marzenie na teraz
Julka - świetnie!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!! Będziesz brała dziekankę??
Olciak - nie miej wyrzutów, dobrze zrobiłaś, skoro mogłabyś to odchorować!
Julita - tulę! I mimo wszystko dobrego dnia życzę!
Anulka - my jedziemy w środę
Dla chorujących - ZDROWIA!!!!!!!!!!!
A mąż? Też mnie wkurza, chyba codziennie, sama się sobie dziwię, jakie ja problemy wynajduję i czego się czepiam. Nie poznaję sama siebie w tej ciąży. Drugi trymestr, niby powinna się lepiej czuć, a mi wciąż słabo, sennie, jedynie to już mnie nie mdli. Nigdzie z tego domu nie wychodzę. Normalnie jakaś deprecha czy co? I właśnie, jak to któraś kiedyś dobrze napisała, tęskno mi nie wiem sama za czym. Oj!
Miłej soboty!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
lila nie będę brała dziekanki bo rodze wstępnie 18 a bronie się na początku lipca także nie będzie takiej potrzeby
Lila
Sarka hahaha, nie no, my to rzeczywiście coś mamy z głową teraz
Lekarz przepisał mi Scopolan. Już na poprzednich wizytach chciał, bierze któraś? Bo to na skurcze. A jak mi oko lata z braku magnezu to to mi pomoże? Czy muszę oprócz tego jeszcze magnez?
Lekarz przepisał mi Scopolan. Już na poprzednich wizytach chciał, bierze któraś? Bo to na skurcze. A jak mi oko lata z braku magnezu to to mi pomoże? Czy muszę oprócz tego jeszcze magnez?
reklama