reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
MamaWiki - ale ładniutka sukienusia!!!!!!!!!!!! Lubię takie :tak:Też myślałam o prywatnym jak wrócimy, bo ja chciałabym z chłopakami moimi, żeby zobaczyli, bo więcej okazji(raczej :D) mieć nie będą. Ja też ostatnie miałam to prenatalne
Malinko - jestem z Wami myślami i modlitwą! Dobrą decyzję podjęłaś, nie możecie ryzykować teraz wyjazdem. Potrzebna Maciusiowi pomoc tu i teraz. I będzie dobrze! Wierzę w to i przytulam Cię do serducha! Musisz być silna, dla Was wszystkich!! Trzymajcie się i powodzenia!!
Needi - cudnie!! Wspaniale :) :) Moje marzenie na teraz :)
Julka - świetnie!!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!! :) Będziesz brała dziekankę??
Olciak - nie miej wyrzutów, dobrze zrobiłaś, skoro mogłabyś to odchorować!
Julita - tulę! I mimo wszystko dobrego dnia życzę!
Anulka - my jedziemy w środę :)

Dla chorujących - ZDROWIA!!!!!!!!!!!

A mąż? Też mnie wkurza, chyba codziennie, sama się sobie dziwię, jakie ja problemy wynajduję i czego się czepiam. Nie poznaję sama siebie w tej ciąży. Drugi trymestr, niby powinna się lepiej czuć, a mi wciąż słabo, sennie, jedynie to już mnie nie mdli. Nigdzie z tego domu nie wychodzę. Normalnie jakaś deprecha czy co? I właśnie, jak to któraś kiedyś dobrze napisała, tęskno mi nie wiem sama za czym. Oj! :baffled:

Miłej soboty!

Lila ja też tęsknię strasznie za czym i tez nie wiem za czym, teraz tęsknię aby być z mezem a wczoraj tęsknilam aby wreszcie chwile pobyć sama zwariować mozna;)

Sarka hahaha, nie no, my to rzeczywiście coś mamy z głową teraz :D

Lekarz przepisał mi Scopolan. Już na poprzednich wizytach chciał, bierze któraś? Bo to na skurcze. A jak mi oko lata z braku magnezu to to mi pomoże? Czy muszę oprócz tego jeszcze magnez?

reklama
Julka, to super, że tak Ci się poukładało!! Dasz radę, bo wrócić po dziekance jest naprawdę ciężko! Wiem, co mówię, choć wróciłam, ale jak musiałam zostawiać maleńkiego Mikołaja z mamą to serce mi się krajało!

Do góry