reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Neddi współczuję zwe malutka juz Ci zrobiła pobudka ale może uda Ci się jeszcze usnac! uciekaj spać ja właśnie susze wlosy i pewnie sąsiedzi na mnie klna. ..

reklama
hihi ale ekstra ja doskonale pamiętam kiedy pierwszy raz poczułam ;) jej fajne tonjest uczucie chociaż ja strasznie czekam aż zacznie kopać tak jak pilkarz;)

Zaczynam się zastanawiać. Jestem 15 tydz i dni. Druga ciąża ale to był wyraźny kopniak a nie smyranie i na pukanie w to miejsce dwa razy dostałam odpowiedź
Za nisko żeby to były jelita. I dzidzia na usg jest większa niż z OM. Zwatpilam ale chyba się nie pomyliłam

reklama
no myślę że Ty się nie pomyliłas skoro to Twoja druga ciąża to już wiesz jak to wygląda od środka a nie tylko z intenetu;) zrezta dziewczyny pisały te doświadczone ze za drugą ciąża wcześniej się czuje niż za pierwszą ;) ja bym była dobrej myśli ze to właśnie to!!!!;)

Do góry