eehhh wylazła mi ohydna opryszczka na wardze, już nie pamiętam kiedy miałam ostatnio..jakby być skrupulatnym to nawet dwie mi wyszły a naprawdę nie mam do tego jakiś wielkich skłonności, może z dwa, trzy razy w życiu miałam..coś się wszystko do nas przykleja
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dokładnie, ja tak rzadko choruję a w tej ciąży już drugi raz
Kamcia2810
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o religię i ogólny światopogląd to już jesteśmy na tej ścieżcew życiu nie powiedziałabym dziecku,że był wpadką a już tym bardziej,że niechciany..nawet jakby to było świętą prawdą..eh czuje że ja i Twoja teściowa byłybyśmy ciągle na wojennej ścieżce
Dzisiaj tomek zapytał mnie czy chce być obecna przy obwieszczaniu im dobrej nowiny hehe Powiedzialam, że czemu nie...jak będzie coś niestosownego mówić to jej odpowiem bez skrepowania. Na to tomek stwierdzil, że rozmowa ma być na poziomie. A ja mu odp., oczywiście, że będzie na poziomie- mój poziom wypowiedzi będzie odpowiednio stosowny do jej poziomu. Ostatecznie stwierdzil, że nie będzie mnie przy tej rozmowie hehe
malinka1984
Fanka BB :)
Dziewczyny, jesteśmy po rozmowie z lekarzami, nawet z samym szefem kliniki. Naczyniak zajmuje 3/4 klatki piersiowej, uciska płuco, stąd Maciek ciągle goraczkuje. W chwili obecnej bierze już najsilniejsze jak się da antybiotyki. Na pewno nas w tym stanie nie wypuszcza. Zdecydowaliśmy się na tą operację w CZD bo nie można już dłużej czekać. Najwyżej kolejne etapy zrobimy w Niemczech. Boimy się jak cholera ale jakoś trzeba mu pomóc...
Z moją ręką lepiej, zastrzyki robię, nie powiem, żeby z przyjemnością ale jak mus to mus.
Ale mnie męża siostra wkurzyla. Do teściowej puszcza takie teksty, jakby zupełnie nie rozumiała, jak poważny jest aktualnie stan Maćka. Młody ma zblokowane płuco, goraczkuje z powodu naczyniaka a ona puszcza teksty w stylu: czemu mu podają w ciemno antybiotyki, niech zrobią mu wymaz z gardła. Tak jakby on chore gardelko miał i syropem z cebuli mógł się wyleczyć. Ehhhh :/
Z moją ręką lepiej, zastrzyki robię, nie powiem, żeby z przyjemnością ale jak mus to mus.
Ale mnie męża siostra wkurzyla. Do teściowej puszcza takie teksty, jakby zupełnie nie rozumiała, jak poważny jest aktualnie stan Maćka. Młody ma zblokowane płuco, goraczkuje z powodu naczyniaka a ona puszcza teksty w stylu: czemu mu podają w ciemno antybiotyki, niech zrobią mu wymaz z gardła. Tak jakby on chore gardelko miał i syropem z cebuli mógł się wyleczyć. Ehhhh :/
hej dziewczyny witam się nocnie. .. Wlaśnie się mecze w najlepsze przebudzilam się 30 min i zasnąć nie mogę. Wczoraj wróciłam późno z pracy bo dobrze po 22 i padlam, przeczytałam ale nie miałam już sił pisać. Kurcze zamiast się wysłać przed praca to mnie bezsenność meczy. Strasznie nie lubię tego nocnego życia;(
Malinka1984 ja bym się jej zapytala który uniwersytet medyczny skończyła skoro taka mądra. Kurcze, nie cierpię ludzi którzy nie mają nic wspólnego z medycyna, na niczym się nie znają a najwięcej mają do powiedzenia bo przeczytali bzdury z internetu!! Skoro nie wiem to milcze moja złota zasada ...
Malinka ja bym była spokojna moim zdaniem podjeliscie rozsądną decyzję, skoro jest wysoka gorączka i wogole.. Nie przesadzajmy w Polsce też są bardzo dobrzy lekarze, którzy wiedzą co robią, oczywiście ogranicza ich NFZ, trochę gorszy sprzęt niż w Niemczech, tańsze zamienniki leków ale nie przesadzajmy.. W medycynie aż tak 100 lat za murzynami nie jesteśmy.
Będę się za Was modlić!
Będzie dobrze bądź spokojna napewno wiedzą co robić i zrobią wszystko jak tylko najlepiej będą umieć.
mamawiki super sukienka ...
dziwnyprzypadek koedy brałas ślub?
juz więcej nie pamiętam co miałam napisać ale pamiętam ze Papagena ale dalas czadu z tym wapniem w serniku i kolagenem w zelkach!!!
Malinka1984 ja bym się jej zapytala który uniwersytet medyczny skończyła skoro taka mądra. Kurcze, nie cierpię ludzi którzy nie mają nic wspólnego z medycyna, na niczym się nie znają a najwięcej mają do powiedzenia bo przeczytali bzdury z internetu!! Skoro nie wiem to milcze moja złota zasada ...
Malinka ja bym była spokojna moim zdaniem podjeliscie rozsądną decyzję, skoro jest wysoka gorączka i wogole.. Nie przesadzajmy w Polsce też są bardzo dobrzy lekarze, którzy wiedzą co robią, oczywiście ogranicza ich NFZ, trochę gorszy sprzęt niż w Niemczech, tańsze zamienniki leków ale nie przesadzajmy.. W medycynie aż tak 100 lat za murzynami nie jesteśmy.
Będę się za Was modlić!
Będzie dobrze bądź spokojna napewno wiedzą co robić i zrobią wszystko jak tylko najlepiej będą umieć.
mamawiki super sukienka ...
dziwnyprzypadek koedy brałas ślub?
juz więcej nie pamiętam co miałam napisać ale pamiętam ze Papagena ale dalas czadu z tym wapniem w serniku i kolagenem w zelkach!!!
Ostatnia edycja:
nozzzzz kuuuuczaki!!!! wyobraźcie sobie ze nie śpię jakoś od 1.40 coś. .. no i spać nie mogę za 40 min zaczynam się zbierać do pracy! znając życie nie położę się ani na moment do północy!!! na nic zdało się liczenie baranów, gorące mleko i relaksacyjna muzyka. .. mam nadzieje ze jeszcze trochę i ominie mnie ta bezsenność bo to jest naprawdę męczące .... ale Wam mam zazdroszczę ze Wy spicie. ...
ps.. ale z nas hardcorowe przyszłe mamusie porównywałam ilość postów innych przyszlych mam z maja, czerwca i bijemy je na głowę taka super mamy ekipę!!!!! jak tak dalej pójdzie to do lipca pobijemy rekord na bb!
ps.. ale z nas hardcorowe przyszłe mamusie porównywałam ilość postów innych przyszlych mam z maja, czerwca i bijemy je na głowę taka super mamy ekipę!!!!! jak tak dalej pójdzie to do lipca pobijemy rekord na bb!
Ostatnia edycja:
reklama