Dobry wieczór
Nie było mnie dwa dni, teściowa jest u nas, co chwilę jest coś do zrobienia,na innym wątku na którym jestem moderatorem była mała kłótnia, jestem chora, Moja najmłodsza też chora więc nie wiedziałam w co ręce włożyć. Nadrobiłam zaległości w czytaniu. Nie sposób być na bieżąco jak się cały dzień nie siedzi przed lapkiem, a ja pomimo tego, że jestem na zwolnieniu jakoś mam za mało czasu na cokolwiek. Może ja teściowa wyjedzie do siebie to będzie większy luzik.
Witam nowe koleżanki lipcówki :-)
Całą Resztę pozdrawiam, niestety nie dam rady Wszystkim odpisać.
Dziewczyny, co mozna brać na kaszel w ciazy ? Od wczoraj strasznie kaszle i nie wiem jaki syrop najlepiej kupic.
Ja od wczoraj wiem na 100%, bo byłam u lekarza i na necieteż to napisane, że można brać syrop STODAL. Kupiłam dziś rano i naprawdę pomaga. :-). nareszcie, bokaszel mnie wykończył.
witam nowe koleżanki !!!
Fazerka oj bidulo...miałam taki kaszel w ciąży z Mikim ,trzymała sie mnie cholera z 3 tyg. jak kaszlałam brzuch poduszką trzymałam...zdrowia ! fajnie że się odezwałaś
Wszystkim chorującym szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu to zakichane nifty tyle kosztuje....widzę że temat bedzie i tak do mnie wracał.....oj słabą mam psychę ;/
Iwona z syropami w ciąży.hmmm od lekarza wolałabym coś dla bezpieczeństwa...
miłego dnia wszystkim !!!!
Venicee, nie myśli już o tym Nifty, wszystko jest dobrze. Naprawdę!!!!!
Anulka przy takim terminie całkiem możliwe że już w czerwcu pojawią się nasze skarby. Ciągle mi się wydaje to taki odległy termin a jak dzisiaj tak patrze na kalendarz chciałam zobaczyć jaki obrazek będziemy mieć na luty (ps mamy kalendarz z facetami
) i tak troszkę mnie to przeraziło że jeszcze luty marzec kwiecień maj czerwiec iiiiii
Mi się strasznie dłuży, chciałabymżeby był maj albo początek czerwca. Niby już prawie luty ale to jeszcze tak długo. ja podejrzewam, że będę miała CC na początku lipca albo pod koniec czerwca.
Malinka, ściskam Cię mocno.
Oczywiście decyzja należy do Ciebie, ale ja bym się zdecydowała.
Ja już po badaniu. Wg lekarza mam 17 tydz i 3 dzień ciąży. Pani dr powiedziała, że mam bardzo dobre wyniki usg i pappa. Wynik ok. 10.02. Jestem dobrej myśli.
Witam nowe dziewczyny. Też mam termin na 5.07
Nieufna, co gin powiedział na usg na temat płci? Tobie leci 18 tydzień już więc pewnie pięknie widać.
@malinka1984,
ja tez odliczam czas do lata. chcialabym juz lipiec naprawde.
a co do terminow to sie ich trzymamy
zadnych naglych akcji tu nie planujcie
Tak, żadnych akcji. Zaczynamy rodzić pod koniec czerwca - nie wcześniej!!!!
Nieufna ja też mam 5 kg na plusie - wolałbym mniej, ale co zrobić? [emoji848] ja przecież kocham jeść...
ja też, dziś na kolację zjadłam pyszne kanapki i dopchałam się wielkim pączkiem!!! tak dziś mi smaka narobiłyście na te pączki.
Dziewczyny, moze glupie pytanie ale na usg idziecie z pelnym czy pustym pecherzem?
ja z pustym. Zawsze
Nie wie, a mieszkamy razem
Dowie się w 7,8 miesiącu jak brzuszka już nie ukryjesz :-)