reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja mama też nie jest zbyt szczęśliwa, że jestem w ciąży, w ogóle ma już 4 wnuków i nie tyle że ich nie lubi, ale nie chce pomagać gdy bratowe proszą o pomoc... No cóż nie każdy lubi dzieci. A ja rodziców mojego nawet nie znam ;-) ;)

Moja mama z dystansem podeszla do wiadomości, że jestem w ciąży. Chyba bardzo przeżyła to jak ostatnio zadzwonilam do niej ze szpitala i powiedziałam, że już nie będzie mieć wnuka.

Moja mama właśnie też ma wielki dystans zresztą jak byłam w ciąży z Danielem bylo podobnie. Po narodzinach Oszalala i do dzis staje na glowie jak sie spotykamy. Ogolnie na tesciow moge gadac wiele zlego ale w stosunku do wnuka sa ekstra. Tatuś mój by oszalał niestety nie dozyl:(

Moja mama właśnie też ma wielki dystans zresztą jak byłam w ciąży z Danielem bylo podobnie. Po narodzinach Oszalala i do dzis staje na glowie jak sie spotykamy. Ogolnie na tesciow moge gadac wiele zlego ale w stosunku do wnuka sa ekstra. Tatuś mój by oszalał niestety nie dozyl:(

Przykro mi kochana z powodu taty :( wiem jak to jest bo ani moja mama ani mój tata nie dożyl wnuka :( za to u mnie moi dziadkowie przeszczesliwi będą z prą wnuka chodź to będzie ich 4 ale jestem najukochansza wnuczka i to juz mnie rozbestwiaja; )

To moja mama też jako babcia szaleje. Ostatnio jak byla ze mną na zakupach to miala prawie pol koszyka, soczkow, serkow, kinder mlecznych kanapek ksiazecze i innych *******, żeby tylko mieć co dac jak wnuki do nich przyjda. Oni w domu mają więcej zabawek niż my !

reklama
Moj tato tez zmarł :( a co do mamy jest kochana, ale jezeli chodzi o pomoc jakas czy w opiece czy cos kupic to nie moge liczyc bo wychowuje sama mojego brata a Szymek choruje na autyzm.

Do góry