reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila mnie bardziej bolą sutki niż piersi. A tak poza tym to nierówno mi rosną:( zawsze były fajne, tej samej wielkości a teraz jest przynajmniej rozmiar różnicy i przy obcislych bluzkach to widać. W pierwszej ciąży i drugiej tak nie mialam.

Kinguska witaj i spokojnej ciąży życzę.

MalinowaMarta, Sarka, Needi, Jolcia, Margerita, Kitty, Anulka, Nieufna, Kinguska, Kamcia - dziękuję za odpowiedź :) Mnie tak nie bolały przy chłopcach i karmiłam z rozkoszą, zero bólu, zapaleń i takich tam. No i urosły. Zobaczymy, jak to dalej będzie.
Jolcia, u mnie chłopcy też się sami odstawili ok. roku. Poznali inne smaki i tak jakoś naturalnie poszło. Wynik odebrałam. I nie wiem co myśleć, bo na czczo z krwi mam 87mg/dl, a po 50g glukozy i po godzinie 88mg/dl. Nie za mało to urosło???????????? I po co mi z palca pobierała, jak te wyniku nigdzie nie ma?? No chyba, że te 87 to z palca. Jak nie w tą, to w tą stronę wrryy. Dobry taki wynik??
Cześć Kinguska!! Termin masz jak ja :) To pewnie schudłaś przez te wymioty, co?? Z Synkiem też tak wymiotowałaś??
Julita, ja nie.
Nieufna, lepszego samopoczucia!

Ale się najadłam naleśników na słodko, bleee :/ Jem to słodkie, a później mi źle, ja to durna jestem :D

Witaj Kinga :) u mnie też było rzygająco od 2 tygodni jest dużo lepiej! :)mam nadzieję, że u Ciebie też z dnia na dzień będzie coraz lepiej :)

Kitty - miałam tylko kilka bodziaków Ami do wyprasowania i kilka koszulek męża :) ale jutro mnie czeka dużo wiecej prasowania bo dziś 3 pralki się wyprały... ale kto powiedział, że na raz muszę wyprasować ;)

Julita- oprócz tego, że cały dzień na głodzie to w nocy też mnie ssie w brzuchu... ale ja jem w nocy kolację ok 2 co by ketonów nie było.

Lila- no a jaki jest zakres, chyba od 90? ja nie mam tych jednostek... ale coś mi się kojarzy, że od 90... może więcej czasu niż 60 minut minęło od wypicia a pobrania krwi.
To z palca ukłucie jest dla nich aby wiedzieć czy można zrobić test bo jeśli jest za dużo to nie powinno sie robić testu obciążenia glukozą.

Lila co prawda ja nie mam doświadczenia z glukoza ale wydaje mi się, że lepiej za niski niż za wysoki... Hehe i uczciłaś to słodkimi naleśnikami mówisz? [emoji12] mi już pomysłów na jedzenie brakuje. Szkoda tylko, że apetyt jest, ale ja od zawsze kocham jeść... Kinguska witaj wsród nas :) jak to mowię w kupie zawsze raźniej [emoji12][emoji106]

reklama
Kinga witaj wśród nas ;)

Dziewczyny spałam 3 godziny ponad bo padłam a wy tyle piszecie że nie wiem co komu ;)

Chorobkom zdrówka . Wizytujacym wszystkiego dobrego ściskam kciuki .

Malinka a ty jak tam po wczorajszym sorze?

Do góry