reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Przepraszam za to, Martyna mi się dorwała do kompa :-D
Plamienie widać było jednorazowe bo już spokój.
A co do kota to nie gadajcie że można zarazić się tylko przez kuwetę. Chodzi o to że jak się kot myje po dupce to również roznosi bakterie po całej sierści językiem, ale jak się dba o higienę rąk to nic się nie dzieje. Miałam dwa koty w pierwszej ciąży.

Mi napisali, że mogę przytyć 14/15 kg. I tyle chcę. Ciekawe czy się uda.

Koty: Ja mam. Mądrego. Ale teraz mnie wkurza, bo włazi na łóżko( nigdy tego nie robił), mi na brzuch( zdarzało mu się w ciążach), no spoufala się okropnie, a mnie trafia, bo to jak nie on!! A jeszcze dziś w nocy zwrócił w przedpokoju, potem w pokoju i nasrał obok kuwety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O zgrozo!! I choć nie sprzątam kuwety, to wstając rano na te badania musiałam to posprzątać!!!!!!!!!! Nie pytajcie jak szorowałam ręce i czego antybakteryjnego nie używałam. Nie wiem co mu było, ale tragedia :/

Jolcia, no nie mów! Jak wpływa? W dobrą czy złą stronę? Może zmienić cytryna wynik? Mi pozwolili! Sami nawet zaproponowali! Z palca też robili i dwa razy krew, ale ja nie zapytałam. Jak mi pielęgniarka pobrała to powiedziała tylko: dobra i teraz pobieramy. W smaku z odrobiną cytryny w miarę, da się przeżyć, bez byłoby gorzej, ale też chyba dałabym radę, choć mnie raz cofnęło, to w sumie nie wiem :D
Doris - szybkiej poprawy życzę!
Julita, sesji nie miałam, ale to musi być fajna rzecz. Miło by było tak z chłopcami moimi :)
ZielonaStokrotka, mam nadzieję, że znacząco nie wpływa! To chyba by tak nie proponowali? W Polsce? :D

Dziewczyny umieram po dentyście, tak cholernie bolało, bo nie mogła mi dać tego mocniejszego znieczulenia a teraz tak mnie boli, że po prostu mam ochotę chodzić po ścianach :(

Julka to mnie przeraziłaś bo mam niedługo wizytę z kanałowym i byłam przekonana,że gładko pójdzie ze znieczuleniem...

reklama
Do góry