reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja już czekam na 14 lutego bo my na walentynki z mężem zawsze sobie sushi zamawiamy...ja w tym roku co prawda tylko w wersji pieczonej ale co tam ;)

reklama
Ja ryb wedzonych nie jadlam i czytałam ze nie wolno ale jak kto uważa. Jakbym jeszcze sama wedzila to bym wiedziała a kupna. Trzeba poczytac na necie, czekajcie

Na necie różne szkoły i różne teorie. Ogólnie to ja czytałam , że nie wolno jeść ryb wędzonych na zimno.
To tak samo jak mówią, że nie wolno jeść serów pleśniowych, ale okazuje się, że nie wolno tych z NIEPASTERYZOWANEGO MLEKA. A ja czytając etykiety na serach pleśniowych (takich zwykłych typu TUREK itp.) ZAWSZE widziałam napis, że są z mleka PASTERYZOWANEGO. Więc można :-)

Venicee, to w takich momentach ogladaj wózki i ciuuszki to Ci myśłi złe odejdą :-)

jadę po Małą do przedszkola :-), do później :-)

reklama
Dzwoniłam do mojego cukrzycowego guru (ma córkę i siostrę z cukrzycą). 1 plaster cytryny podniesie cukier góra o 4. Bo 100g cytryny podniesie cukier o 40 i na to potrzeba jednego wymiennika. No jakoś tak. Ja wcisnęłam plaster. Mam nadzieję, że nie przekroczę granicy, a jak odrobinę, to wtedy będę się martwić i najwyżej powiem lekarzowi. A jak dużo to i tak ta cytryna wpływu jako takiego mieć nie będzie. No ale mam nadzieję, że będzie dobrze!

Do góry