Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agnesdem, nie wiem czemu. Gin powiedział, że się zdarza często w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY sluchajcie bylam na zajeciach dla ciezaroweczek ale fajnieeeee jestem mega zadowolona zpaisalam sie na kolejne rozne brzuszki mamy mialy jedne bardzo duzeeee jedne nie wielkie ..ale kazda z nas dawala rade na prawde bylam pelna podziwu widzac mamy z tymi na prawde duzymi brzuszkami super ze sa takie kobiety w ciazy ktore chca sie ruszac dbaja o siebie super sprawa z tym fitnesem-zajecia nie sa wcale takie super lekkie ale nie sa tez ciezkie-sa pzystosowane do kobiet ciezarnychPOLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!! Teraz po fitnesie przyjechalam do pracy i do Was wiec zaraz postaram sie wkrecic w tematy
zielona mi też już prawie wogole i odkryłam sposób jak robić aby nie bolało))
)
Jeśli cukier jest bardzo wysoki to możesz czuć senność, ale najczęściej nie ma objawów, a wspominałaś o tym lekarzowi? może poproś go o wcześniejsze badanie.
SARKA - super zapisuj sie zapisuj i dawaj znac co i jak
DORIS- hmm ale czmeu dostalas infekcji co lek powiedzial..od czegoo..dobrze, ze szybko zareagowalas..ze nie zwlekalas.
JOLCIA- no to poszalejesz w tlusty czwartek ale ale zdrowo za to!!!!!!!!!!!Bedziesz super wygladac!!!! Teraz ogolnie kobiey o siebie dbaja w ciazy zdrowo jedza..ale niektore to chyba zapominaja calkowicie o sobie- bardzo zleeee
sluchaj zrobimy tak Ty w tlusty czwartek zjedz zdrowo łososia ja zjem jednego tylko paczka pol za Ciebie i pol za mnie ok?i na tym koniec
NIEUFNA- co do kotow hmmmm no co Ci tu doradzic w sumie nie wiem bo jak nagle poczulas do nich wstret...to unikaj ich po prostu i juz..nic kolo nich nie rob..
AGA30- no dokladnie bardzij nam zaszkodzi zle umyta salata warzywa owoce..dlatego wszytsko myje bardzo dokladnie w cieplej wodzie a salate plusze w sodzie oczyszczonej. Nie ma zartowwwww
co do wozeczkow to mega ciezki wybór serio..jaki producent jakie kola..jaki kolor..ahhhhhh
No ja też myślę o 6 bo potem to już różnie mogę się czuc.ooo ja sie wybieram z mezem ale jak bedzie brzuszek duzy
tak okkkkk 5 miesiaca nooo 6