reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Needi u mnie po krwawieniu jeszcze ponad 2 tygodnie schodzilo brązowa stara krew i spokoj. Raz więcejraz mniej tej zywej krwi juz na szczęście nie było.

Iwona no tak jakbyś o mojej najstarszej siostrze pisała. Śmiejemy się z zresztą ze ona jest jakas inna. Dokładnie taka roszczeniowa. brat zawsze mówi ze ja kocha bo musi ale jej po prostu nie lubi:laugh2:

maz mi wczoraj rybke obiecal i go nie ma i nie ma...

reklama
ale od samego początku mówili o 500 zl na drugie i kolejne dziecko, a pierwsze dostanie tylko wtedy jeśli dochód nie będzie przekraczał chyba 800zl/os.
Nie wiem czemu ludzie o to się burza...tak było mówione od początku. Każdy kto na nich głosował chyba dobrze o tym wiedział??

Julita, zapomniałam. Rowerek to dobra rzecz. Albo koń bujany z little tikes. Albo jeździk - odpychacz.
Mendoza, nasz kolega był kupę lat w Norwegii w Alcie. Opowiadał jak o pierwszej w nocy dzieci skakały na trampolinie. Nie mógł tego ogarnąć. Białe noce, zimno. Ale niezłą kasę zarabiał. Przyjechał z rok temu i nadal nie pracuje, tylko z oszczędności żyje utrzymując żonę, która nie pracuje i dziecko.

Buuuu, migdał mnie boli. A tak dobrze było. I mnie dopadło, a jeszcze loda dziś zjadłam wwrrryyy!!!

reklama
Do góry