reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi u mnie po krwawieniu jeszcze ponad 2 tygodnie schodzilo brązowa stara krew i spokoj. Raz więcejraz mniej tej zywej krwi juz na szczęście nie było.

Iwona no tak jakbyś o mojej najstarszej siostrze pisała. Śmiejemy się z zresztą ze ona jest jakas inna. Dokładnie taka roszczeniowa. brat zawsze mówi ze ja kocha bo musi ale jej po prostu nie lubi:laugh2:

maz mi wczoraj rybke obiecal i go nie ma i nie ma...

reklama
ale od samego początku mówili o 500 zl na drugie i kolejne dziecko, a pierwsze dostanie tylko wtedy jeśli dochód nie będzie przekraczał chyba 800zl/os.
Nie wiem czemu ludzie o to się burza...tak było mówione od początku. Każdy kto na nich głosował chyba dobrze o tym wiedział??

Julita, zapomniałam. Rowerek to dobra rzecz. Albo koń bujany z little tikes. Albo jeździk - odpychacz.
Mendoza, nasz kolega był kupę lat w Norwegii w Alcie. Opowiadał jak o pierwszej w nocy dzieci skakały na trampolinie. Nie mógł tego ogarnąć. Białe noce, zimno. Ale niezłą kasę zarabiał. Przyjechał z rok temu i nadal nie pracuje, tylko z oszczędności żyje utrzymując żonę, która nie pracuje i dziecko.

Buuuu, migdał mnie boli. A tak dobrze było. I mnie dopadło, a jeszcze loda dziś zjadłam wwrrryyy!!!

reklama
Do góry