reklama
a wiesz,że to właśnie może być przyczyna? Barkuje Ci tlenu, stąd takie samopoczucie. Zmęczenie i słabnięcie to często efekt niedotlenienia.@agnesdem witaminy biorę, jem chyba w miarę zdrowo, morfologia książkowa. Może po prostu jakiś słabszy moment teraz, może jeszcze zmęczenie pracą ze mnie wyłazi. Ze spacerami to u nas słabo. Jak jest smog, to raczej nie wychodzę. Ale może jutro się uda wyrwać gdzieś za Kraków, tzn. ja bardzo chcę, mąż wolałby posiedzieć w domu i odpocząć, ale zobaczymy...
@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!
dariazgr
Fanka BB :)
to znaczy ze za kazdym razem wklejasz tego linka manualnie jak chcesz napisac na forum?ja robie tak ze jak juz stworze suwaczek to kopiuje ten link z tego 1 okienka wklejam tu gzie chce pisac z Wami i naciskam ODPOWIEDZI GOTOWE
ja z drugiegoja robie tak ze jak juz stworze suwaczek to kopiuje ten link z tego 1 okienka wklejam tu gzie chce pisac z Wami i naciskam ODPOWIEDZI GOTOWE
MalinowaMarta
Hehe Needi bardzo ambitny plan [emoji12] No, ale masz racje niby siedzenie, leżenie takie fajne..., ale na dłuższa metę to nie ma co robić a i od lenistwa człowiek potrafi być zmęczony...Ja od tego leżenia się potne. Nawet w onternecie nie ma co robić. Może po wizycie u gina mąż mnie na burgera zawiezie.
MalinowaMarta
Agnes u mnie były na razie zajęcia na piłkach i z ciężarkami i trochę na macie. Podobno w tym tyg ma być coś na stepach.
agnes w sygnaturkę sobie wrzuć w swoim menu użytkownika i już będzie na stałeniestety chyba ze jest jeszcze jakis inny spoosb o ktorym ja nie wiem...dlatego nie wklejam go tylko czasami..
agnes w sygnaturkę sobie wrzuć w swoim menu użytkownika i już będzie na stałe
oooo ze ja na to właśnie nie wpadłamdziekiii
reklama
napisałam Ci priv co i jakoooo ze ja na to właśnie nie wpadłamdziekiii