reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
@agnesdem witaminy biorę, jem chyba w miarę zdrowo, morfologia książkowa. Może po prostu jakiś słabszy moment teraz, może jeszcze zmęczenie pracą ze mnie wyłazi. Ze spacerami to u nas słabo. Jak jest smog, to raczej nie wychodzę. Ale może jutro się uda wyrwać gdzieś za Kraków, tzn. ja bardzo chcę, mąż wolałby posiedzieć w domu i odpocząć, ale zobaczymy... :D

@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!
a wiesz,że to właśnie może być przyczyna? Barkuje Ci tlenu, stąd takie samopoczucie. Zmęczenie i słabnięcie to często efekt niedotlenienia.

Ja od tego leżenia się potne. Nawet w onternecie nie ma co robić. Może po wizycie u gina mąż mnie na burgera zawiezie.
Hehe Needi bardzo ambitny plan [emoji12] No, ale masz racje niby siedzenie, leżenie takie fajne..., ale na dłuższa metę to nie ma co robić a i od lenistwa człowiek potrafi być zmęczony...

reklama
Do góry