reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

a Twój obecny mąż ma z synem Twoim dobry kontakt? Może on niech pomoże w kwestiach organizacyjnych a ojciec syna w finansowych? Póki Młody będzie się uczył to on własciwie ma obowiązek go wspierac finansowo nawet po skończeniu 18 lat

Tak średnio .... oczywiście, jak poproszę to pomaga.
Były wstępnie wie o planach syna i powiedziałam mu, żeby wziął to pod uwagę na co usłyszałam "no zobaczymy" - i taka z nim gadka. Ostatecznie skończy się w sądzie.

reklama
Tak średnio .... oczywiście, jak poproszę to pomaga.
Były wstępnie wie o planach syna i powiedziałam mu, żeby wziął to pod uwagę na co usłyszałam "no zobaczymy" - i taka z nim gadka. Ostatecznie skończy się w sądzie.
ehh takie podejście niektórych mężczyzn mnie wnerwia. Już nie jesteś jego żoną, ale Młody synem jego będzie zawsze..I to jego zakichany obowiązek wspierać Cię materialnie w jego kwestii. Nie miej tu żadnych wyrzutów sumienia. Nie licz na umowę ustną bo po co później za każdym razem się szarpać jak jemu się odechce.. Od razu idź do sądu i niech ma wyrokiem narzuconą wysokośc pomocy.

Cześć dziewczyny. Mam tego krwiaka i przepisali mi luteine dopochwowo 100 mg i w nocy zauważyłam lekką krew i brązowe uplawy. Spakowalam się do szpitala ale zanim przyjechała moja mama do Martyny to całkowicie przestało lecieć. Czytałam że tak może być po tej luteinie i zvracji tego ze nic już nie było widać nie pojechałam na pogotowie ale teraz znowu zauważyłam lekkie brązowe plamienie. Muszę umówić się na popołudnie do mojego gina. Czy któraś z was miała przyjemność przyjmować tak luteine?
Ja miałam małe krwiaki na początku ciąży kiedy pękaly pojawiało się plamienie dwa razy byłam w szpitalu. Żadnego plamienia nie można lekceważyć. Miałam najpierw pod język potem do pochwy i znowu mam pod język dlatego ze jestem podatna na infekcje a przy jej do pochwy zdarza się to często.

W każdym razie to czy do pochwy czy pod język nie ma znaczenia co do plamien tylko ze szybciej je widać bo tabletka się rozpuszcza i wypływa. Dlatego...

Przy krwiaku kategorycznie trzeba leżeć... nie dźwigać nie wstawać gwałtownie. Ogólnie leżenie i odpoczynek.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Tak, w razie co niech syn wystąpi o alimenty. To jego psi obowiązek wspierać dziecko, póki się uczy! Inna sprawa, że w Polsce że sciągalnością alimentów krucho bo tatusia za zaranego się uważa jak nie płaci i okrada własne dziecko...

Kochane inhlacje na zatoki z czego moge zrobic? Z amolu? Rumianku? I ja się robi takie inhalacje?
Ja robiłam z amolu do miski z gorąca woda ręcznik na głowę i trochę pomagało [emoji6]

Za to dziś byłam w szmateksie przy okazji zakupów z myślą że znajdę coś dla ciężarówki [emoji1] ale cóż na mnie nic nie było [emoji20] za to pierwsze ubranka dla bliźniaków kupiłam [emoji16] [emoji16] [emoji5] jak zobaczyłam kilka ubranek nie mogłam się powstrzymać. Jak nowe [emoji1] i wyszłam z reklamówka ubranek za 30 zł [emoji16]

Ostatnia edycja:
Ja miałam małe krwiaki na początku ciąży kiedy pękaly pojawiało się plamienie dwa razy byłam w szpitalu. Żadnego plamienia nie można lekceważyć. Miałam najpierw pod język potem do pochwy i znowu mam pod język dlatego ze jestem podatna na infekcje a przy jej do pochwy zdarza się to często.

W każdym razie to czy do pochwy czy pod język nie ma znaczenia co do plamien tylko ze szybciej je widać bo tabletka się rozpuszcza i wypływa. Dlatego...

Przy krwiaku kategorycznie trzeba leżeć... nie dźwigać nie wstawać gwałtownie. Ogólnie leżenie i odpoczynek.

No leże:'(. Ale z tymi ingekcjami to mnie zasmucilas. Nie wiedzialam o tym

Zapytaj lekarza jak juz wszystko będzie ok o lactovaginal ja biorę raz w tyg zapobiegawczo. Teraz jak mi peesar założą to będę brać jakieś inne leki żeby zapobiec grzybom i bakteria

reklama
Do góry