reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
zgadza się ale cieszmy się chociaż z tego ze do 18roku chcą płacić....poprzedni rząd nic nie dał....nie wiem czemu jesteśmy takim narodem któremu wiecznie mało i coś nie pasuje. Nie odnoszę się tu konkretnie do którejś z was ale mnóstwo ludzi ciągle narzeka....nauczmy się doceniać to co mamy.

Wiadomo,że się ciesze. Tylko widzę tu brak logiki i pewną niesprawiedliwość w stosunku do rodzin z dwójką dzieci i dużą różnicą wieku. Młodsze dziecko nadal jest drugim dzieckiem w tej rodzinie pomimo tego,że starsze skończyło 18.

zgadza się ale cieszmy się chociaż z tego ze do 18roku chcą płacić....poprzedni rząd nic nie dał....nie wiem czemu jesteśmy takim narodem któremu wiecznie mało i coś nie pasuje. Nie odnoszę się tu konkretnie do którejś z was ale mnóstwo ludzi ciągle narzeka....nauczmy się doceniać to co mamy.

Ja nic nie mam, więc mogę ponarzekać?
I początki kampanii to była mowa "500 na dziecko" bez tych "dodatków"..., ale ok, już odpuszczam. Już mi i tak nabruździli.

Polityka śliskie tematy dlatego ja o mnie. Byłam u gina i mówi że to raczej ten krwiak zszedł. Ale zostaje problem łożyska przodujacego. Muszę o tym poczytać. Zamiast luteiny przepisał mi duphaston.

Ewelinka, ja nie wiem, czy w ostatecznym rozrachunku to wyjdzie aż tak dobrze... bo gdzieś muszą na to pieniądze znaleźć... A więc gdzieś nam zabrać niestety... bo budżet nie jest z gumy...

kochana dowód na to ze od początku jest mowa o drugim i kolejnych dzieciach. Proszę artykuł z sierpnia 2015r czyli jeszcze sporo przed wyborami.
To fragment pewnego arytukuli ze strony www.polskie radio.pl chciałam wkleić link do tej strony ale się nie udaje

"Podczas kampanii prezydent wielokrotnie podkreślał potrzebę realnej pomocy rodzinom. Podkreślał, że rodzina jest największym dobrem państwa. 500 złotych na każde dziecko poczynając od drugiego (dla rodzin o najniższych dochodach na każde dziecko) "

zgadzam się z Wami. Wiara i polityka to tematy których raczej nie powinno się poruszać :-) każdy ma swoje zdanie i poglądy i trzeba to uszanowac.

Neddi ja też mam lozysko przodujace :-( witaj w klubie.

Needi- racja lepiej na ten polityczny grunt nie schodzić. Trzeba dbać o ciśnienie ;)
Dobrze,że krwiak schodzi. Na przodującym się nie znam ale sama nie jesteś tutaj z tym tematem.

reklama
Słuchajcie właśnie przeczytałam, że są zabobony dotyczące ciazy wierzycie w nie?ze nie wolno pod drabina przechodzić, że nie wolno iść na cmentarz albo że jak się myje naczynia nie powinno oblewac się po brzuchu i ze żadnych łańcuszkow nosić nie wolno...no szokkk co wy na to??????? Hahahahha

Do góry