wiesz ja pomyślałam, ze po prostu skoro nieufna nie może pojechać z synem na miejscu mu pomoc bo wiadomo to mąż sie w to włączy i wyręczy nieufna żeby właśnie była spokojna..nie chodziło mi tylko o to aby zawieść syna i koniec ale wiadomo pomoc zorganizować jakieś mieszkanie........no coz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki.
reklama
tam zawsze są trzy opcje do wybrania z obsługą bbcode, forum bez tej obsługi itp, Może spróbuj wkleić w sygnaturę inną opcję niż wybrałaś teraz?Dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec co robie zle, ze nie widac mojego suwaczka? Juz nie wiem jak inaczej mam to zrobic zeby dzialalo
dariazgr
Fanka BB :)
a skopiowalas suwaczek z tego okienka wkleilas tu i nacisnelas odpowiedz?
nie, wkleilam linka w sygnature
dokładnie, tzrymamywiesz ja pomyślałam, ze po prostu skoro nieufna nie może pojechać z synem na miejscu mu pomoc bo wiadomo to mąż sie w to włączy i wyręczy nieufna żeby właśnie była spokojna..nie chodziło mi tylko o to aby zawieść syna i koniec ale wiadomo pomoc zorganizować jakieś mieszkanie........no coz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki.
@agnesdem witaminy biorę, jem chyba w miarę zdrowo, morfologia książkowa. Może po prostu jakiś słabszy moment teraz, może jeszcze zmęczenie pracą ze mnie wyłazi. Ze spacerami to u nas słabo. Jak jest smog, to raczej nie wychodzę. Ale może jutro się uda wyrwać gdzieś za Kraków, tzn. ja bardzo chcę, mąż wolałby posiedzieć w domu i odpocząć, ale zobaczymy...
@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!
@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!
ja robie tak ze jak juz stworze suwaczek to kopiuje ten link z tego 1 okienka wklejam tu gzie chce pisac z Wami i naciskam ODPOWIEDZI GOTOWEnie, wkleilam linka w sygnature
a Twój obecny mąż ma z synem Twoim dobry kontakt? Może on niech pomoże w kwestiach organizacyjnych a ojciec syna w finansowych? Póki Młody będzie się uczył to on własciwie ma obowiązek go wspierac finansowo nawet po skończeniu 18 latIwona35, masz rację.
reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Agnes też w pon idę na ćwiczenia dla ciężarówek [emoji12] 3 raz i jest bardzo fajnie także polecam, myśle, że bedziesz zadowolona [emoji106]nieufna: to trzymam kciuki zeby sie udalo
papagena: ojejj osłabienie ale czemu a jakis witaminy bierzesz?jesz zdrowo...chodziłaś na spacery? Ja się dziś zapislam na fitnes-aktywna ciaza od poniedzialku?ciekaweee jak bedzie