reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

wiesz ja pomyślałam, ze po prostu skoro nieufna nie może pojechać z synem na miejscu mu pomoc bo wiadomo to mąż sie w to włączy i wyręczy nieufna żeby właśnie była spokojna..nie chodziło mi tylko o to aby zawieść syna i koniec ale wiadomo pomoc zorganizować jakieś mieszkanie........no coz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki.

reklama
Dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec co robie zle, ze nie widac mojego suwaczka? Juz nie wiem jak inaczej mam to zrobic zeby dzialalo

Dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec co robie zle, ze nie widac mojego suwaczka? Juz nie wiem jak inaczej mam to zrobic zeby dzialalo
tam zawsze są trzy opcje do wybrania z obsługą bbcode, forum bez tej obsługi itp, Może spróbuj wkleić w sygnaturę inną opcję niż wybrałaś teraz?

wiesz ja pomyślałam, ze po prostu skoro nieufna nie może pojechać z synem na miejscu mu pomoc bo wiadomo to mąż sie w to włączy i wyręczy nieufna żeby właśnie była spokojna..nie chodziło mi tylko o to aby zawieść syna i koniec ale wiadomo pomoc zorganizować jakieś mieszkanie........no coz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki.
dokładnie, tzrymamy :)

@agnesdem witaminy biorę, jem chyba w miarę zdrowo, morfologia książkowa. Może po prostu jakiś słabszy moment teraz, może jeszcze zmęczenie pracą ze mnie wyłazi. Ze spacerami to u nas słabo. Jak jest smog, to raczej nie wychodzę. Ale może jutro się uda wyrwać gdzieś za Kraków, tzn. ja bardzo chcę, mąż wolałby posiedzieć w domu i odpocząć, ale zobaczymy... :D

@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!

reklama
nieufna: to trzymam kciuki zeby sie udalo:)

papagena: ojejj osłabienie ale czemu a jakis witaminy bierzesz?jesz zdrowo...chodziłaś na spacery? Ja się dziś zapislam na fitnes-aktywna ciaza od poniedzialku?ciekaweee jak bedzie:)
Agnes też w pon idę na ćwiczenia dla ciężarówek [emoji12] 3 raz i jest bardzo fajnie także polecam, myśle, że bedziesz zadowolona [emoji106]

Do góry