reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny, zrobilam sobie ostatnio przerwe od forum bo zaczelam wariowac i maz mi zabronil :p
Juz jest lepiej wiec chcialam nadrobic stracony czas z wami ale naprodukowalyscie 100 podstron w 8 dni :p. Duzo przeczytalam ale pewnie polowa mi umknela.

Czytalam o Venice i myslalam o niej przez te dni bardzo cieplutko.
Co do roznicy wieku miedzy mna a moim bratem jest 13 lat roznicy i kochamy sie nad zycie :)
Wozkow jeszcze nie ogladalam bo wciaz sie boje zapeszyc :(
Maz ma mnie chyba dosyc i kupil mi detektor bicia serduszka ale co z tego jak kolejny problem to czy to bicie serca dzidziusia czy dzwiek pochodzi z lozyska? :)

Wielkie buziaki dla wszystkich dziewczyn ktore dzielnie pisza na forum codziennie. Ja nie mam dzieci, ale chodze do pracy na caly etat i nie nadazam was czytac wiec naprawde podziwiam :)

reklama
MalinowaMarta, musi zostać jak jest póki co, bo na macierzyńskim jeszcze ZUS będzie płacił nawet po zwolnieniu, ale co potem? Najbardziej mi chodzi o syna, bo akurat za rok chce wyjechać na studia i nie mogę go zawieźć....
agnesdem, niestety mieszkam w Polsce.

Idę na spacer, słońce wyszło,miłego dnia Wam życzę.
Nie myśl az tak negatywnie:(
Jakoś będzie ja też Nie wiem co z moją praca będzie...
Julka, Nieufnej macierzyński (12 msc) będzie płacił ZUS nawet po zwolnieniu więc chyba nie o to jej chodziło... jeśli dobrze Cię zrozumiałam nieufna to martwisz się o znalezienie nowej pracy? Ale może akurat za te 1.5 roku coś się trafi?

Ciekawe jak wyjdzie z tym 500 zł, czy dostaniemy?

Też już bym chciała wiosnę, nie znoszę zimy.

Julita, co do prezentów, mój synek uwielbia duże samochody z Vadera. A może taki rowerek na kiju do wożenia dziecka?
No muszę coś wymyślić:)

nieufna: no to nie dobrze..ale wiesz moze porozmawiaj z nim kurcze co mu sie stanie jak pomorze ci zebys byla spokojna i go zwiezie..i pomorze..no co by sie stalo ehh czasami nie rozumiem ludzi serio. Zamiast sobie pomoc w zwiazku bez wzgled na wszystko to nie..

Dziewczyny, nie wiem skąd Wy tyle siły macie. Ja od paru dni nie mam siły się ruszyć z domu, wkurzam się strasznie, bo wiem, że w ten sposób tylko za przeproszeniem flaczeję, ale dalej jestem na etapie leżenia i spania - a już przez kilka dni było dużo lepiej. Albo mnie to l4 tak rozleniwiło, albo nie wiem co, gdziekolwiek się ruszę od razu zadyszka, zawroty głowy, masakra.

Ja mam dwie starsze siostry, różnica 5 i 10 lat. Wiadomo, że jak byłyśmy małe, to zawsze ja byłam "ta młodsza" i wyizolowane, ale teraz właściwie nie ma różnicy. Co ciekawe to one się bardziej między sobą kłóciły niż ja z którąkolwiek z nich. Mamy naprawdę dobry kontakt i na stopie towarzyskiej i jeśli chodzi o różne rodzinno-organizacyjne kwestie.

Hej dziewczyny, zrobilam sobie ostatnio przerwe od forum bo zaczelam wariowac i maz mi zabronil :p
Juz jest lepiej wiec chcialam nadrobic stracony czas z wami ale naprodukowalyscie 100 podstron w 8 dni :p. Duzo przeczytalam ale pewnie polowa mi umknela.

Czytalam o Venice i myslalam o niej przez te dni bardzo cieplutko.
Co do roznicy wieku miedzy mna a moim bratem jest 13 lat roznicy i kochamy sie nad zycie :)
Wozkow jeszcze nie ogladalam bo wciaz sie boje zapeszyc :(
Maz ma mnie chyba dosyc i kupil mi detektor bicia serduszka ale co z tego jak kolejny problem to czy to bicie serca dzidziusia czy dzwiek pochodzi z lozyska? :)

Wielkie buziaki dla wszystkich dziewczyn ktore dzielnie pisza na forum codziennie. Ja nie mam dzieci, ale chodze do pracy na caly etat i nie nadazam was czytac wiec naprawde podziwiam :)
ja to się uzależniłam i wchodze codziennie a jak nie mam sił pisac to chociaż czytam dziewczyny:)
Nadal też pracuje na całym etacie i oprócz tego pełnię też pewną funkcję społeczną nadal aktywnie, ale przy dziewczynach zwyczajnie się relaksuje:)

nieufna: no to nie dobrze..ale wiesz moze porozmawiaj z nim kurcze co mu sie stanie jak pomorze ci zebys byla spokojna i go zwiezie..i pomorze..no co by sie stalo ehh czasami nie rozumiem ludzi serio. Zamiast sobie pomoc w zwiazku bez wzgled na wszystko to nie..

No przygotowuję się do tej rozmowy.

Myślę,że nieufna jak pisała że nie może go zawieżć to chyba chyba chodziło o zawieść, tak ogólnie anie o podwózkę na studia chodziło;) Dlatego dziewczyny trochę chaos Wam sie w dialog wdarł. No chyba,że to ja się mylę to przepraszam;)

nieufna: to trzymam kciuki zeby sie udalo:)

papagena: ojejj osłabienie ale czemu a jakis witaminy bierzesz?jesz zdrowo...chodziłaś na spacery? Ja się dziś zapislam na fitnes-aktywna ciaza od poniedzialku?ciekaweee jak bedzie:)

reklama
Do góry