reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Malinka, ja teraz też już się zaczynam bać. Tyle, że teraz już nie mam nic do gadania :p
Ja mam 4 lata młodszego brata i mimo dobrych relacji mamy kiepski kontakt. Inna grupa przyjaciół, zawsze na innym etapie życia.. Mała różnica nie gwarantuje, że dzieciaki się będą super przyjaźnić, ale jest większa szansa. Tym bardziej, że my teraz będziemy mieszkać na wsi i w okolicy nie ma na razie podobnych dzieciaków, to chociaż może będą się ze sobą bawić - jeśli się nie pozabijają ;-)

reklama
Widzialyscie ten chiński kalendarz poczęcia? U mnie zero trafień :) Pierwsz córka poczęta jak miałam 20 lat w grudniu i powienien byc chłopak, druga w lipcu jak miałam 24 i tez miał być chłopak, teraz też wychodzi mi chłopak..szykowac się na córke?:D
Mi teraz też wyszedł chłopak wiec mam cichą nadzieję, że będzie pomyłka jak u Ciebie :p

Oddam cukrzycę doplace!!! Dziś jestem cały dzień głodna... ryczec mi się chcę! Do tego przeziębienie a co za tym idzie cukier szaleje:( eh... miesiąc na diecie a ja już mam doła :( zjadłabym płatki z mlekiem ;(

Mendoza, dla mnie hardcore u Ciebie, jak już kiedyś pisałam :D

Ja się mojej różnicy 2.5 roku boję, czy to nie będzie za ciężko...
Każdy się boi.. ja jak patrzę na swoje nastolatki jak czasami się kłócą to od razu analizuje czy to nie zakrawa na brak kontaktu w przyszłości..każdy z rodziców tak ma lub będzie miał bo to dla nas przykre jak własne dzieciaki się nie rozumieją. To trzecie dziecko dla nas jest, oprócz innych przymiotów, nadzieją, że spośród trojki łatwiej im będzie miec z kimś lepszy kontakt jak się nie uda z każdym.

Przed chwila znów słyszałam serduszko hihi
Teraz odkładam detektor i dopiero za kilka dni posłucham
Wiesz, że o tym pomyslałam jak czytałam Twój poranny wpis, że jutro posłuchasz serduszka - pomyslałam, że nie wytrzymasz do jutra [emoji12] a czemu dziewczyny uważacie, że to może męczyć maluszka? On to jakoś odczuwa? Mnie jakoś ten detektor nie kusi - mam wiarę, że wszystko jest ok.

Boże jakk mnie ostatnio wszystko denerwuje aż mi wstyd.
No bo wszyscy się o mnie tak troszczą a ja na nich warcze :(

E hhh
Dziewczynki za miesiąc są urodzinki mojego chrzesniaka co można kupić na roczek???
Macie małe dzieci to i was na bieżąco :)

reklama
Do góry