reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

no ja chodze 1 w miesiacu ale nie wiem cyz nie bede sie umawiac czesciej...dla swietego spokoju? jak myslicie..ostatnio bylam 7 stycznia teraz ide 5 lutego:)i krew tez robie 1 w miesiacu.

Lila kochanego masz synka..biedny martwil sie czy bedziesz..slodziak-wiadomo ze czasami tez moze byc nie grzeczny..ale ktore dziecko jest grzeczne pod kazdym wzgledem..takie zycie jest:) Najwazniejsze ze jest:)

reklama
byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić :( jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..

julka- ja tezjestem w 13 tygodniu i nie raz przecodzac ogladam rozne ciuszki ale nie kupuje bo w sumie jeszcze jest mega duzo czasu... ale mysle ze w lutym nie wytrzymam i cos kupie jakies miniaturkowe body hihih wozeczek chcialabym juz miec tak w maju w domu niech czeka na malenstwo i lozeczko...wiec nie martw sie spokojnie:) moze idz z jakas kolezanka..?

Ja zawsze oglądałam ciuszki i wózki bo długo się staraliśmy ale póki co na oglądaniu chyba pozostane. chociaż my postanowiliśmy ze będziemy trochę wcześniej kompletowac wyprawkę bp po drodze wesele i spory wydatek a później nagle nie wyciągniemy tyle kasy na wyprawkę. ja muszę wszystko od podstaw kupić ;) ahh ten kobiecy mózg ;)

mi brzuch czesto pulsuje teraz jak i przed ciaza.
detektora jednak nie kupie, wisialabym na nim non stop...

A ja dzisiaj zdolowana, siedze z KAWA :unsure: i slodka bulka, patrze jak snieg sypie i tak mi smutno, teskno sama nie wiem do czego...

wszystkim solenizantom szegolnie Agnieszkom sle najcieplejsze zyczenia! Bo Jozi, Jaroslawy, Awity, Epifani chyba tu nie mamy :laugh2:

dziewczyny uwaga powiedzcie jakie wozeczki Wam sie podobaja jakie sobie upolowałyście:)
222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
Nano Moskiteria_Folia.png
500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg

Załączniki

• 222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
    222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 1 248
  • 242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
    242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 918
  • Nano Moskiteria_Folia.png
    Nano Moskiteria_Folia.png
    66,9 KB · Wyświetleń: 856
  • 500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg
    500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 861
  • wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 51
  • wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 47
  • wozek-3w1-marcello-art-coletto-.jpg
    wozek-3w1-marcello-art-coletto-.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 487
Agnieszkom - sto lat!!

Brzuch mi też pulsuje, ale to i przed ciążą i teraz też.

Maryńka, też mi tęskno nie wiem za czym...

Agnesdem, ja krew też mam raz w miesiącu. Dziękuję kochana :) I normalnie z pierwszym dzieckiem też chodziłam raz w miesiącu, z drugim chyba też. Teraz jakoś tak wyszło.

Julka, też nic jeszcze nie kupiłam. Poczekam. Ja w sumie mnóstwo tego wszystkiego mam, jak nie wszystko oprócz wózka. Tylko tu pożyczyłam, tam pożyczyłam, trochę na strychu w pudle. Wiadomo, że zawsze chce się coś nowego i pewnie kupię, ale jeszcze nie.

Za to oglądałam ostatnio wózek u nas w sklepie, bo na olx widziałam, że wystawiają. Ten Riko Nano 3w1. Naprawdę fajny! A tak weszłam do sklepu, z koleżanką :zawstydzona/y:

Hahaha Agnesdem, my obie o wózkach w jednej chwili :D Ładne te Twoje. Ten drugi to nie Riko Nano właśnie? A ten pierwszy jaka firma? Zaraz nas stąd Fazerkam wygoni, bo do tego jest odpowiedni wątek :zawstydzona/y:

Agnieszkom - sto lat!!

Brzuch mi też pulsuje, ale to i przed ciążą i teraz też.

Maryńka, też mi tęskno nie wiem za czym...

Agnesdem, ja krew też mam raz w miesiącu. Dziękuję kochana :) I normalnie z pierwszym dzieckiem też chodziłam raz w miesiącu, z drugim chyba też. Teraz jakoś tak wyszło.

Julka, też nic jeszcze nie kupiłam. Poczekam. Ja w sumie mnóstwo tego wszystkiego mam, jak nie wszystko oprócz wózka. Tylko tu pożyczyłam, tam pożyczyłam, trochę na strychu w pudle. Wiadomo, że zawsze chce się coś nowego i pewnie kupię, ale jeszcze nie.

Za to oglądałam ostatnio wózek u nas w sklepie, bo na olx widziałam, że wystawiają. Ten Riko Nano 3w1. Naprawdę fajny! A tak weszłam do sklepu, z koleżanką :zawstydzona/y:

iii coooooo kupilasss???:) no ladny jest wlasnie mi sie podobaja z taka owalna gondolka..sliczny a jaki kolor wybierasz? ja bede raczej przystawac na wozkach kolor szary ewentualnie zolty cos co bedzie pasowac i do chlopca i dziewczynki:)

Hahaha Agnesdem, my obie o wózkach w jednej chwili :D Ładne te Twoje. Ten drugi to nie Riko Nano właśnie? A ten pierwszy jaka firma? Zaraz nas stąd Fazerkam wygoni, bo do tego jest odpowiedni wątek :zawstydzona/y:

hahah no czytamy w swoich myslach normalnie;) a tam nie ma co wyganiac wole pisac o wszystkim w jednym temacie a nie tak przeskakiwac..a pozniej sie nie moge polapac gdzie bylam w koncu tu sa LIPCOWE MAMY I LIPCOWE TEMATY;)A ten wozek 1 to jakis jooger? nie widze dokladnie nazwy...

reklama
Do góry