reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

no ja chodze 1 w miesiacu ale nie wiem cyz nie bede sie umawiac czesciej...dla swietego spokoju? jak myslicie..ostatnio bylam 7 stycznia teraz ide 5 lutego:)i krew tez robie 1 w miesiacu.

Lila kochanego masz synka..biedny martwil sie czy bedziesz..slodziak-wiadomo ze czasami tez moze byc nie grzeczny..ale ktore dziecko jest grzeczne pod kazdym wzgledem..takie zycie jest:) Najwazniejsze ze jest:)

reklama
byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić :( jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..

julka- ja tezjestem w 13 tygodniu i nie raz przecodzac ogladam rozne ciuszki ale nie kupuje bo w sumie jeszcze jest mega duzo czasu... ale mysle ze w lutym nie wytrzymam i cos kupie jakies miniaturkowe body hihih wozeczek chcialabym juz miec tak w maju w domu niech czeka na malenstwo i lozeczko...wiec nie martw sie spokojnie:) moze idz z jakas kolezanka..?

Ja zawsze oglądałam ciuszki i wózki bo długo się staraliśmy ale póki co na oglądaniu chyba pozostane. chociaż my postanowiliśmy ze będziemy trochę wcześniej kompletowac wyprawkę bp po drodze wesele i spory wydatek a później nagle nie wyciągniemy tyle kasy na wyprawkę. ja muszę wszystko od podstaw kupić ;) ahh ten kobiecy mózg ;)

mi brzuch czesto pulsuje teraz jak i przed ciaza.
detektora jednak nie kupie, wisialabym na nim non stop...

A ja dzisiaj zdolowana, siedze z KAWA :unsure: i slodka bulka, patrze jak snieg sypie i tak mi smutno, teskno sama nie wiem do czego...

wszystkim solenizantom szegolnie Agnieszkom sle najcieplejsze zyczenia! Bo Jozi, Jaroslawy, Awity, Epifani chyba tu nie mamy :laugh2:

dziewczyny uwaga powiedzcie jakie wozeczki Wam sie podobaja jakie sobie upolowałyście:)
222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
Nano Moskiteria_Folia.png
500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg

Załączniki

• 222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
    222292385_1_1000x700_wozek-3w1-jogger-adamex-z-fotelikiem-carlo-lub-maxi-cosi-recaro-sochaczew.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 1 250
  • 242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
    242254229_1_1000x700_wozek-adamex-galactic-nowosc-3w1-kolor-600k-bezowy-stelaz-radom.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 921
  • Nano Moskiteria_Folia.png
    Nano Moskiteria_Folia.png
    66,9 KB · Wyświetleń: 859
  • 500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg
    500_500_productGfx_e0bc7c3d09fcff51c93c0789e693724b.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 864
  • wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 56
  • wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    wozek-2w1-camarelo-carer_17693.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 50
  • wozek-3w1-marcello-art-coletto-.jpg
    wozek-3w1-marcello-art-coletto-.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 490
Agnieszkom - sto lat!!

Brzuch mi też pulsuje, ale to i przed ciążą i teraz też.

Maryńka, też mi tęskno nie wiem za czym...

Agnesdem, ja krew też mam raz w miesiącu. Dziękuję kochana :) I normalnie z pierwszym dzieckiem też chodziłam raz w miesiącu, z drugim chyba też. Teraz jakoś tak wyszło.

Julka, też nic jeszcze nie kupiłam. Poczekam. Ja w sumie mnóstwo tego wszystkiego mam, jak nie wszystko oprócz wózka. Tylko tu pożyczyłam, tam pożyczyłam, trochę na strychu w pudle. Wiadomo, że zawsze chce się coś nowego i pewnie kupię, ale jeszcze nie.

Za to oglądałam ostatnio wózek u nas w sklepie, bo na olx widziałam, że wystawiają. Ten Riko Nano 3w1. Naprawdę fajny! A tak weszłam do sklepu, z koleżanką :zawstydzona/y:

Hahaha Agnesdem, my obie o wózkach w jednej chwili :D Ładne te Twoje. Ten drugi to nie Riko Nano właśnie? A ten pierwszy jaka firma? Zaraz nas stąd Fazerkam wygoni, bo do tego jest odpowiedni wątek :zawstydzona/y:

Agnieszkom - sto lat!!

Brzuch mi też pulsuje, ale to i przed ciążą i teraz też.

Maryńka, też mi tęskno nie wiem za czym...

Agnesdem, ja krew też mam raz w miesiącu. Dziękuję kochana :) I normalnie z pierwszym dzieckiem też chodziłam raz w miesiącu, z drugim chyba też. Teraz jakoś tak wyszło.

Julka, też nic jeszcze nie kupiłam. Poczekam. Ja w sumie mnóstwo tego wszystkiego mam, jak nie wszystko oprócz wózka. Tylko tu pożyczyłam, tam pożyczyłam, trochę na strychu w pudle. Wiadomo, że zawsze chce się coś nowego i pewnie kupię, ale jeszcze nie.

Za to oglądałam ostatnio wózek u nas w sklepie, bo na olx widziałam, że wystawiają. Ten Riko Nano 3w1. Naprawdę fajny! A tak weszłam do sklepu, z koleżanką :zawstydzona/y:

iii coooooo kupilasss???:) no ladny jest wlasnie mi sie podobaja z taka owalna gondolka..sliczny a jaki kolor wybierasz? ja bede raczej przystawac na wozkach kolor szary ewentualnie zolty cos co bedzie pasowac i do chlopca i dziewczynki:)

Hahaha Agnesdem, my obie o wózkach w jednej chwili :D Ładne te Twoje. Ten drugi to nie Riko Nano właśnie? A ten pierwszy jaka firma? Zaraz nas stąd Fazerkam wygoni, bo do tego jest odpowiedni wątek :zawstydzona/y:

hahah no czytamy w swoich myslach normalnie;) a tam nie ma co wyganiac wole pisac o wszystkim w jednym temacie a nie tak przeskakiwac..a pozniej sie nie moge polapac gdzie bylam w koncu tu sa LIPCOWE MAMY I LIPCOWE TEMATY;)A ten wozek 1 to jakis jooger? nie widze dokladnie nazwy...

reklama
Do góry