reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

papagena no wlasnie mam tak samo..owszem czasem sam mnie zdenerwuje tak, ze cos okropnego ale czasami ja sie zdenerwuje nie potrzebnie wyrzywam sie na nim a on sam nie wie co ma odpowiedziec bo w duszy wiem ze mysli kobieto o co ci chodzi...ale wie ze musi lagodzic takie napiecia..wiec juz sie doczekac nie moge momentu jak bede pelna energi..a burza hormonow minie..bo podobno tak jest?

reklama
witam
Wszystkiego co najlepsze Agnieszkom :D
Oj Hope długo bedziesz jeszcze rabotać ? w sumie zazdroszczę trochę bo mi już odbija w domu...do tego dzieciory w domu,bo ferie u mnie są....jak mnie wkurzają to moje....nerwa mają biedaki bo komputer nam się sypnął..wspólny mój z nimi...

ojejj no to sanki i idzcie na spacer:) ja chetnie bym poszla ale musze byc w pracy poki moge pracowac wole popracowac..ale dzis jestem zmeczona noc nie przespana wstawalm czesto do wc do tego tesciowa chrapala strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeee no nie szlo spac..wiec dzis pewnie padne jak kawka:/

Witajcie czwartkowo
U mnie dzień zaczęty od zakupów. W mojej miejscowości biedre otworzyli liczyłam na jakiś wow a tu to co wszędzie.

Co do detektora to ja też prawie z mężem się pokłócilam ze po co to skoro co dwa tyg wizyta i słyszę serce i widzę zdjęcie z usg. A jak kupimy to ciągle będę sprawdzać i świrowac.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

hmmmm z jednej strony jesli ciaza przebiega spokjnie i czesto widujemy sie z gin to ja tez nie widze potrzeby aby to kupowac...ale jesli cos sie dzieje to zeby kontrolowac fajnie miec wtedy takie urzadzenie. Znajac siebie i meza tez bylby przeciwny bo bym caly czas przy tym siedziala...i sie nie potrzebnie nakrecala..a tak spokojna jstem..pozytywne myslenie i jest dobrze:)

Papagena dwoch chlopcow
Patuska prawdopodobnie parka
A Zielona_stokrotka Ty masz pojedyncza ciaze czy mnoga?

Ja jakos non stop zestresowana jestem, nie potrafię sie wyluzowac i boje się ze dzidzia to czuje i będzie nerwowa jak się urodzi :(

fazekamm wlasnie w tej ksiazce nowej co kupilam jest napisane, ze nie powinno sie denerwowac w ciazy dziecko wszystko odczowa jak placzemy jak sie stresujemy..Wiem to jest trudne sama czasem mam z tym problem..staram sie wtedy myslec tylko o dziecku ze jak ja sie poplacze czy zdenerwuje to on tez maluszek mamusi kochany/na:)

Agnesdem, Patuska - no właśnie o to chodzi. W sumie ja też co dwa tygodnie u gina...

Bałam się, że mi nie wyrośnie, bo po godzinie nie za bardzo, ale po dwóch ładnie. Ulepiłam kształty bułeczek i rosną dalej :) Oby z tego cokolwiek wyszło :)

Idę dziś do przedszkola mojego Nikośka dzieciom bajkę poczytać. Tak się rano stresowało to moje dziecko czy na pewno przyjdę, aż się popłakał. Taki wrażliwiec, że coś strasznego. Z jednej strony zadziora, najważniejszy, żeby tylko po jego mysli było, a z drugiej wrażliwiec, że hej.

reklama
byłam w smyku dziś. tyle cudownych ciuszków na przecenie ale nie mam odwagi kupić :( jakoś mam jeszcze blokadę w sobie. może jeszcze do końca to do mnie nie dotarło, nie wiem..

Do góry