reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Monika M w ustawieniach jest edycja sygnatury i tam wklejasz stres bodajże URL suwaczka.. Ja robilam na suwaczka.com
A tak swoją droga korzystam z aplikacji BB i tu nie widać suwaczkow.. :(

Ja za to dzisiaj czuje ze padam. Tak Mo się chce spać ze bym chyba mogła zasnąć tu gdzie stoję teraz :/

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Monika M w ustawieniach jest edycja sygnatury i tam wklejasz stres bodajże URL suwaczka.. Ja robilam na suwaczka.com
A tak swoją droga korzystam z aplikacji BB i tu nie widać suwaczkow.. :(

ż
No ja wiem, e tak to sie robi, ale co próbuje jakis wstawic to wyskakuje mi błąd. A Admin ma w nosie zgłoszenia :/

Cześć dziewczyny.
Mnie dopadła śpiączka wczoraj.
Małą uczę na nocnik ale nie chce siedzieć. Czuję że wie o co chodzi bo rano robi soku ale nie na humoru siedzieć na nocniku i leje w rajty co pół godz. Bardzo się tym stresuje bo nikt mi w tym nie pomaga a boję się że nie umiem jej nauczyć.
Dalej ... Jesteśmy 8lat po ślubie razem 10 i też często mówię że PAN mąż to cham i prostak. Ale cóż... Ja nie lepsza :-)
Wspołczuję dziewczynom które dostały krwawienia.
Usmiechnieta a ty pracujesz w Kanadzie czy zajmujesz się domem ?

Cześć dziewczyny. Ale żeście mnie nastraszyly tymi blizniakami. Ja zaszłam w ciążę w drugim cyklu po odstawieniu krążka dopochwowego. Jak zaczęłam czytać ile po tej metodzie antykoncepcji ciąż mnogich to się za głowę złapałam :D

reklama
Hej. Witam się po ciężkiej nocy. Córka od wczoraj wieczór i całą noc wymiotowała....nawet po wodzie. Mąż już oczywiście dostawał w nocy świra żebym wstawała i jedziemy na pogotowie bo jej krzywda się dzieje. Na szczęście rano wstała i już zaczęła przyjmować płyny i flipsy z biszkoptami, więc obyło się bez szpitala.

Do dziewczyn, które chcą mieć bliźniaki- zastanówcie się! :-) w rodzinie mam wiele bliźniąt i rok temu moja siostra rodzona urodziła dwie dziewczynki....generalnie masakra. Boję się, że i mi mogą się bliźniaki trafić, jeśli tak to się załamię i będę wyć jak szalona. Moje pierwsze pytanie u gina w piątek na usg to będzie czy ciąża pojedyncza, czy mnoga. Może to dziwnie odbierzecie, ale współczuje mojej siostrze, jak patrzę na nią jaka jest utyrana.. Ma tyle pracy przy bliźniakach, ciągle jęczą, wszędzie ich pełno, w nocy ciągle się budzą.

Do góry