reklama
aob66
Moderatorka
Sylwia ja akurat mało wiem na temat zwolnień itd., dlatego zapytam... Dlaczego dalej nie możesz iść na l4?
Usmiechnieta
Fanka BB :)
Sylwia szkoda ze sie nie udalo, teraz jak wrocisz to musisz na siebie uwazac. A ogolnie bedziesz mogla jeszcze isc na l4 czy juz nie ? Ja tez sie kompletnie na tym nie znam.
Needi moja na poczatku tez chciala caly czas dostawac bez sikania, na poczatku chowalam worek odrazu jak cos wybrala ale jak juz zalapala to trzymalam na wierzchu i tylko co jakis czas tlumaczylam ze to w nagrode tylko
Needi moja na poczatku tez chciala caly czas dostawac bez sikania, na poczatku chowalam worek odrazu jak cos wybrala ale jak juz zalapala to trzymalam na wierzchu i tylko co jakis czas tlumaczylam ze to w nagrode tylko
kitty89
Fanka BB :)
Witam, chciałabym do was dołączyć, z obliczeń poród przypada na 14 lipca, o ciąży dowiedziałam się tydzień temu (3 pozytywne testy), w poniedziałek wybrałam się od razu do gina - nie mogłam się powstrzymać Na USG wyszedł tylko 3,6 mm pęcherzyk, ale jestem dobrej myśli i za tyg wybieram się na badania krwi.
Pozdrawiam wszystkie (obecne jak i przyszłe) mamuśki ::-)
Pozdrawiam wszystkie (obecne jak i przyszłe) mamuśki ::-)
Hej dziewczynki,nie wiem czy mnie pamiętacie?ale podglądam Was Nie pisze tyle bo caly czas w mega stresie jestem..jak wspominałam przeszlo tydzień temu bylam u giną i nie widział nic,byłam dziś i ledwo malutki jakiś pęcherzyk,i powiedzial,ze cos za maly żeby stwierdzić ciążę...a wychodziłoby ze jestem gdzies w 6 tc. Takze nie wiem juz co sądzić,czekanie jest straszne...a jak u Was? Chyba niezbyt dobrze..pozdrawiam
aob66
Moderatorka
Needi, uśmiechnięta w jakim wieku są wasze dzieciaczki? Od kiedy uczycie siadania na nocnik??
Zoja może z normalnym zdrowotnym tak jest ale ja w poprzedniej ciąży byłam dłużej na l4 i to w jednym roku bo urodziłam 5 stycznia...
Kitty witaj
Patrycha może masz młodszą ciążę niż wychodzi z @ także narazie się nie stresuj
Zoja może z normalnym zdrowotnym tak jest ale ja w poprzedniej ciąży byłam dłużej na l4 i to w jednym roku bo urodziłam 5 stycznia...
Kitty witaj
Patrycha może masz młodszą ciążę niż wychodzi z @ także narazie się nie stresuj
reklama
Dzieki dziewczynki za dobre słowa,czekanie wykańcza ale co zrobić,tylko się stresuję ze u niektórych idą ledwo po teście i juz pęcherzyki wymiary itp...a mi jakoś to marnie,a mam tylko jeden jajowód bo w przeszłości dwie ciążę pozamaciczne..takze do bani dostaje..