reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja wlasnie musze dzis podskoczyc do emipku i kupic jakas ksiazke
ale zalerzy mi na takiej w korej jest wszystko o wszystkim o ciazy o narodzinach i pielegnacji szczepinieach chorobach ....dziecka...az do np 5 roku zycia:)

mysle ze ta bedzie najlepsza:)
Kiedy odkryjesz, że zostaniesz mamą, w twojej głowie pojawiają się niezliczone pytania i wątpliwości, które chciałabyś jak najszybciej wyjaśnić. Dlatego też, niniejsza książka okaże się ogromnie przydatna: nauczy cię, jak radzić sobie z różnymi zmianami, jakie zachodzą w trakcie ciąży, a także pomoże spokojnie i świadomie przeżyć moment narodzin oraz rozwój twojego dziecka.

Zawiera wszystkie niezbędne informacje, które będą służyć ci pomocą podczas ciąży, w trakcie porodu oraz w ciągu sześciu pierwszych lat życia twojego dziecka. To kompletny przewodnik na temat zdrowia.

Oj to też jestem ciekawa co jest w tej książce na temat 4 i 5 latków. Jakoś zawsze mi się wydawało,że taki 3-4 latek to już znany teren :)

reklama
Do góry