reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka super

my zaraz zbieramy się do dentysty oby się udało moja Majka rok temu zraziła się i nie chce buzi otwierać teraz idziemy do innej ma obiecane kino a jak wyleczy wszystkie zęby to grę

reklama
Julka super

my zaraz zbieramy się do dentysty oby się udało moja Majka rok temu zraziła się i nie chce buzi otwierać teraz idziemy do innej ma obiecane kino a jak wyleczy wszystkie zęby to grę
Oj moja Maja tez nie dała się dluuuuho przekonać. Ciągle miała odruchy wymiotne.

Oj moja Maja tez nie dała się dluuuuho przekonać. Ciągle miała odruchy wymiotne.

ona chodziła ale raz chciała z znieczuleniem i to ją zraziło potem co miesiąc chodziłyśmy przez pół godziny był płacz obiecywanie proszenie
dzisiaj idzie i mówi że zrobi trochę czasu minęło więc mam nadzieję że się w końcu przekona bo aż mi wstyd jak buzie otwiera że sobie ludzie pomyślą że o dziecko nie dbam i do dentysty z nią nie chodzę

julka bardzo sie cieszeeeee ja tez ostatnio mialam badania moczu zle- zobaczymy teraz w lutym ale staram sie lepiej odrzywiac, pic duzo wiecej wody jem bardzo duzo owocow i z rana jem jogurt z owocami platkami owsianymi i zurawinka- mniam wiec mam nadzieje, ze tez mi sie wyniki poprawia:) co do ziemniakow ja tak nie mam moge je jesc i jesc...ale dzis jakis dziwny dzien mam bo pijac jogurt nie czulam jego smaku jakby mi troche nie smakowal dziwne..juz mi sie chce spac:)

mialam napisane liczne bakterie- ale gin mnie uspokoil powiedzial, ze to dosc czeste u kobiet zwlaszacza jak w tych pierwszych tygodniach za malo jedza za malo pija..i na badanie przychodza na czczo powiedzial mi ze przed nastepnymi badaniami moge spokojnie cos lekkiego zjesc...Wy jecie?

też miałam liczne, mi gin kazał zażywać żurawit i dużo pić wody i powtórzyć badania, jeżeliby nie przeszło to antybiotyk, ale fakt to dość czesto spotykane zjawisko.

reklama
Do góry