reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
superrr tylko sie cieszyc pewnie no ale rozumiem widocznie w pracy nie chcesz zeby bylo az tak widac?-no wlasnie u niektorych widac dosc szybko a u niektorych pozniej:)ja juz bym chicala byc grubsza na tyle ze widac ze w ciazy jestem;) no to super , ze dobrze sie czujesz..ja tez tylko senna jestem czesto mi sie spac chce..szybko zasypiam wieczorem ale i szybciej wstaje no poprzestawialo mi sie troszke;)

superrr tylko sie cieszyc pewnie no ale rozumiem widocznie w pracy nie chcesz zeby bylo az tak widac?-no wlasnie u niektorych widac dosc szybko a u niektorych pozniej:)ja juz bym chicala byc grubsza na tyle ze widac ze w ciazy jestem;) no to super , ze dobrze sie czujesz..ja tez tylko senna jestem czesto mi sie spac chce..szybko zasypiam wieczorem ale i szybciej wstaje no poprzestawialo mi sie troszke;)

W pracy wiedzą już od początku ze jestem w ciąży bo l4 od szpitala mam od 4 tc :) a senność tez ale już się przyzwyczailam; ) wiesz chodzi o pewne osoby które im później się dowiedzą tym lepiej ;)

Zdrówka dla Maciusia nie ma nic gorszego niż choroba dziecka!

mój mąż też się martwi o stratę pracę. Moze na wyrost nie wiem. Ale nie panikujemy. ja w tym widzę szanse, lubię zmiany, ruch. Trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie, najbardziej optymalne dla Was!

Mój Kudlaty z katarem został w domu. Jutro już go pośle. Koniec wagarow :yes:

Ja właśnie mówię, że teraz to tak, że daleko do następnego usg, ruchów jeszcze nie czuć, samopoczucie lepsze i tak jakoś nie za fajnie, bo nie wiem co słychać w brzuszku :) Taka nicość teraz, przestój. Ja nadal się szybko męczę, śpiąca niby jestem, no i piersi bolą, ale chyba wszystko już jakoś mniej. No i staram się nie denerwować, bo przecież już drugi trymestr, ale same wiecie jak jest.

Doris, wielkie gratulacje! Super :)

Kkasienko, a czy w branzy meza jest trudno znalezc prace ? Moze zaczac juz szukac ?

Lexie i Dornia, czy Wy macie amnio dzisiaj ?? &&&

Venicee, zdecydowalas juz czy, idziesz ? 1% to prawie nic.. Przynajmniej w mojej optyce. My zrobilismy Harmony, ale tez wylacznie dlatego, ze szpital zaplacil. Inaczej nie byloby mowy.

Fazerkamm, skoro jest kryzyz, a Wy jednak sie utrzymujecie za pensje meza i rozwazasz pojscie do pracy i opiekunke pozniej do maluchow, to chyba nie jest zle ? A sam klimat wynagradza Wam bardzo... :biggrin2:

A co do takiego "zabieram swoje zabawki i ide sie bawic do innej piaskownicy", do tego z personalnym dosrywaniem, jest.. No, coz, zamikne :szok:

Kkasiula, tak robiłam już dwa razy. Nie mam przeciwciał, więc tym bardziej unikam.

Tak mysle, bo chyba gdzies slyszalam, ze kal kotow mozesz przebadac u weterynarza i jesli nie maja oocytow toksoplazmozy, to spokojnie mozesz zajmowac sie kociakami. Czy to jest mozliwe w Polsce?

Otoz to :) ta nasza ostatnia wymiana zdan właśnie o to poszlo.. ja napisalam cos co inna osoba cos zle zrozumiala, ja nic zlego nie mialam na mysli do tego zaczly pisac inne osoby i "problem" gotowy.. tez jestem tu kilka lat i z doświadczenia wiem ze na takie niedonowienia trzeba przymykac oko :)

Fazerkamm, to sie dystans nazywa, Kochana ;) Ale to sie wypracowuje czasem na przestrzeni lat. My sobie wszystko moglysmy wyjasnic predko, ale zaraz pojawily sie wrony z kazdej strony.. Znam takie sytuacje z innych forow, im wiecej ludzi ( chyba zawsze bab.. :p ), tym wiecej takich sytuacji miedzy nimi, a pisanie, nieraz szybko, nie jest najlepsza forma komunkacji. A miedzy wierszami inni moga odczytac zbyt malo. Lub zbyt wiele :rolleyes2:

Marynka, Wieden, cudowne miasto!!! :yes:

GWIAZDA_237- ROZUMIEM czasami tak jest lepiej..ja tez nie wszystkim mowie tym co powinni wiedziec wiedza...a ci co nie wiedza dowiedza sie w swoim czasie sami;) ja jestem w 13 tygodniu ale czas wolno leci;) jeszcze tyle czasu do kolejnych badan...a ile mnie jeszcze czeka;) no nic musze sie uzbroic w cierpliwosc- poki co jestem na etapie sszukania fajnego dresu na brzuszek bo inne dresy mnie cisna..a mam leginsy ciazowe z tym wysokim stanem-super sprawa poelcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Błękitna zrób sobie urlop od nas, ale nie odchodź. Masz ponad 20 życzliwych dziewczyn i tylko jedną z którą miałaś spiecie i czy na serio to jest powod, żeby przestać z nami rozmawiać?

Margerrita my jeszcze nic nie mówiliśmy Emi bo ona ma długi język i od razu wypaplałaby wszystko teściowej.

Lila ja też utrzymuje kontakt z kilkoma dziewczynami z paźdz.2013. Z dziewczynami ze Śląska i Zatoru odwiedzamy się. Raz zrobiliśmy z mężem majowkową wycieczkę do stolicy to też mialam okazje spotkać się z dziewczynami. To samo było na wiosnę w Poznaniu.

Kkasiulka to zła wiadomość :( A nie da rady przenieść się do innego działu? U mojego męża też byla redukcja etetow i zostało ich tylko 2. Jeden na jednej zmianie drugi na drugiej. Szef miał za dużo forsy, szastal kasa na zbędne inwestycje i teraz plajtuje. Tomek do lipca będzie musial zmienić pracę.

Malinka oby szybko synek wyzdrowial.

Sarka moja 2 latka nie potrafi powiedziec Sara. Mowi Saja :)

Gwiazda ja mojej koleżance też nic nie mówiłam a ona na powitanie do mnie z tekstem " jesteś w ciąży". Byłam w szoku i zapytałam skąd wie? A ona mi odp. że biodra mi się zmieniły :p Mówiłam wam, że calorie w tylek mi idą :)

Dziewczyny tak się ciesze! odebrałam wyniki moczu i mi się polepszyły, nie mam bakterii, leukocyty 7-10 w polu widzenia, nabłonki wielotkątne - dość liczne, pobiore leki jeszcze trochę i liczę, ze w czwartek jak powtórze będzie już całkiem super :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry