reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Tez uwazam, ze kazda kobieta powinna miec wybor, kazdy zyje swoim zyciem, ma swoje problemy, przekonania. teraz gdy lezalam w szpitalu i modlilam sie, zeby dzidzius wytrzymal znajoma znajomej szukala mozliwosci gdzie mozna wykonac u nas aborcji. dziewczyna wpadla byloby to jej 3. dziecko, stwierdzili z mezem, ze nie dadza rady, zupelnie nie poczula wiezi, odrzucila to dziecko. znajoma prosila mnie o pomoc w znalezieniu dla niej lekarza. odmowilam. mialam mieszane uczucia. balam sie, ze jesli przyloze do tego reke to wroci do mnie karma. moze jestem dziwna, dziecinna, ale nie chcialam w tym uczestniczyc, szczegolnie w moim stanie...

@margarrita wiele przeszlas! strasznie Ci wspolczuje, mam zly w oczach...

sarka moj synek powiedzial "zaraz" chyba nie zrozumial :laugh2: a potem "saja" i mowi, ze sie tak dziewczynka w przedszkolu nazywa. piekne imie swoja droga :yes:

reklama
Sarka moja 5 latka normalnie powiedziala:) ślicznie brzmi:)
Ale my mamy sąsiadkę co jej pies-sunia tak się wabi.
Dlatego nie lubię jak ludzie nazywają zwierzęta imionami ludzi.

Witam...
Dziewczyny dużo przeszłością...bardzo wam wspokczuje:(
Oby wszystkie lipcowe maluszki urodziły się zdrowe tego życzę wam i sobie.

Pięknie to opisałaś Margerita :( Tulę Cię do serca! A jakie to powikłania po wpp zabrały Ci Syneczka? :(
Jolcia, dzięki. Rozumiem. Zobaczymy jak będzie u mnie. Mnie kazał zrobić 26.01. Odbiorę chyba w dzień wizyty dopiero :/ Mam nadzieję, że to mija po porodzie????
Iwonaimaja - również przytulam do serduszka :(

Ostatnia edycja:
A Co do nazywania zwierząt ludzkimi imionami dla mnie to jest chore ja znam psiaki Maje Kubę i Oskara i wiecie co dla mnie to masakra ..... jak czasami wychodzę pod blok z naszym a jedną pani ciągle wola Maja na yorka to pełno dziewczynek się obraca masakra ....

reklama
@sarka2016 moi znajomi z angli mają córeczkę Sare. Imię ładnie pasuje i w anglii.Blisko tego jak skończyła 2 lata już się przedstawiała ładnie☺

Ostatnia edycja:
Do góry