reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tez uwazam, ze kazda kobieta powinna miec wybor, kazdy zyje swoim zyciem, ma swoje problemy, przekonania. teraz gdy lezalam w szpitalu i modlilam sie, zeby dzidzius wytrzymal znajoma znajomej szukala mozliwosci gdzie mozna wykonac u nas aborcji. dziewczyna wpadla byloby to jej 3. dziecko, stwierdzili z mezem, ze nie dadza rady, zupelnie nie poczula wiezi, odrzucila to dziecko. znajoma prosila mnie o pomoc w znalezieniu dla niej lekarza. odmowilam. mialam mieszane uczucia. balam sie, ze jesli przyloze do tego reke to wroci do mnie karma. moze jestem dziwna, dziecinna, ale nie chcialam w tym uczestniczyc, szczegolnie w moim stanie...

@margarrita wiele przeszlas! strasznie Ci wspolczuje, mam zly w oczach...

sarka moj synek powiedzial "zaraz" chyba nie zrozumial :laugh2: a potem "saja" i mowi, ze sie tak dziewczynka w przedszkolu nazywa. piekne imie swoja droga :yes:

reklama
Sarka moja 5 latka normalnie powiedziala:) ślicznie brzmi:)
Ale my mamy sąsiadkę co jej pies-sunia tak się wabi.
Dlatego nie lubię jak ludzie nazywają zwierzęta imionami ludzi.

Witam...
Dziewczyny dużo przeszłością...bardzo wam wspokczuje:(
Oby wszystkie lipcowe maluszki urodziły się zdrowe tego życzę wam i sobie.

Pięknie to opisałaś Margerita :( Tulę Cię do serca! A jakie to powikłania po wpp zabrały Ci Syneczka? :(
Jolcia, dzięki. Rozumiem. Zobaczymy jak będzie u mnie. Mnie kazał zrobić 26.01. Odbiorę chyba w dzień wizyty dopiero :/ Mam nadzieję, że to mija po porodzie????
Iwonaimaja - również przytulam do serduszka :(

Ostatnia edycja:
A Co do nazywania zwierząt ludzkimi imionami dla mnie to jest chore ja znam psiaki Maje Kubę i Oskara i wiecie co dla mnie to masakra ..... jak czasami wychodzę pod blok z naszym a jedną pani ciągle wola Maja na yorka to pełno dziewczynek się obraca masakra ....

reklama
@sarka2016 moi znajomi z angli mają córeczkę Sare. Imię ładnie pasuje i w anglii.Blisko tego jak skończyła 2 lata już się przedstawiała ładnie☺

Ostatnia edycja:
Do góry