reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm, jeszcze nawiazujac do Twojego przedwczorajszego pytania :)
Tak, to ja pisalam o Atenach :D To bylo juz tyle stron temu, ze tego teraz nie znajde ;)

To jedno z marzen m., bo, ciekawa sprawa, Nowa Zelandie zwiedzil, Australie i inne czesci swiata, a w kolebce cywilizacji, czyli Atenach, czy Rzymie nie byl.
Pewnie wiec kiedys-kiedys nasza noga tam postanie ;) Domyslam sie, ze juz na miejscu jedynie metro wchodzi w gre, bo wypozyczenie auta i jazda nim po stolicy Grecji wymaga najwyrazniej nie lada odwagi ;)

W kazdym razie klimat macie cudny, jakbym miala wybierac jeszcze raz, to nie jestem pewna, czy wybralabym Skandynawie ;)

reklama
Zielona_stokrotka, jeśli punkt widzenia to sytuacja w jakiej się w danym momencie znajduje kobieta i mężczyzna, to tak... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Mendoza813, a kot nie wskakiwał do łóżeczka? Bo mój wszędzie skacze i jest złośliwy czasem.

Zielona_stokrotka, jeśli punkt widzenia to sytuacja w jakiej się w danym momencie znajduje kobieta i mężczyzna, to tak... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Mendoza813, a kot nie wskakiwał do łóżeczka? Bo mój wszędzie skacze i jest złośliwy czasem.
Na szczęście nigdy nie pchał się tam, gdzie było dziecko. Do łóżeczka nie wskakiwał, ale już np do gondoli od wózka albo bujaczka często. Musieliśmy zwracać uwagę, żeby te rzeczy były poza zasięgiem. Ale tylko jak było wolne ;-)

Dziewczyny uwierzycie ze byłam w 5 aptekach i w żadnej nie mają żelu do usg....? musze zamówić na allegro. a jest coś co mogę stosować zamiennie ?

No właśnie używałam i jest średnia... Najgorszy ten szum. Man nadzieje ze zel go troche zniweluje. Ale nauczylam sie szukac dzieciatko . Nie podejrzewalam ze jest tak nisko.. przed chwilka sluchalam lobuza I wszystko pieknie slyszalam, jak sie porusza I kopie, cudowne dzwieki. Jestem spokojniejsza wiec bede polecac ;)

Julka, możesz używać Oliwki zamiast żelu do usg. Ja w poprzedniej donoszonej ciąży miałam oliwkę, teraz bez problemu kupiłam żel do Usg Ziaja.

A my dzisiaj z M. mieliśmy before party.... miało nas być 4 wyszło 11 osób. ... ;( mieli wpaść na 18 na troche (czytaj do 22) a póki co jest ich 8 osób. .. ja chcę spać. ..;( ogólnie towarzystwo % a ja siedzę o wodzie i marze o spania. .. słodkich snów ;))

reklama
Do góry