reklama
Lila
Fanka BB :)
Witam!
Iwona7510 - witaj wśród nas
Jolciu, ile tej pizzy zjadłaś? Ten jeden kawałek, o którym pisałaś kiedyś? A czym grozi to, że np. ktoś nie trzyma w ciąży diety lub fakt, że o tej cukrzycy pół ciąży nie wiedział?
Ruda, dobrze, że nic się Wam nie stało
MamaWiki, a ja jestem w stanie to właśnie zrozumieć. Śliczną masz córę! Miałam w grupie kiedyś chłopca z podobnymi oczami! Są niesamowite!
Gwiazda, tulę! Będzie lepiej, tego życzę!
Julka, fajnie, gdybyś zdążyła się obronić. Ja z Mikim dziekankę brałam, jak ciężko było później wrócić, ale dałam radę
Madzia, lecę czytać.
Fazerka, podaj przepis na kulinarnym, bo tu się zgubi,a ja chętnie skorzystam
Malinko, dużo zdrówka życzę, żebyście już niedługo wyszli!
Ja mam podwyższone to ciśnienie. Kurde, ja zawsze takie wyższe miałam, dał mi na razie Dopegyt 1 raz dziennie i po niej ok, ale wieczorem miałam to pierwsze 150. To drugie dobre, ale to pierwsze. No nic, będę brała tak, jak mi przepisał. Zobaczymy 29.01 na wizycie, może przepisze mi większą dawkę. Jak ja teraz już mam to ciśnienie podwyższone to ja nie wiem, z Nikodemem miałam tak pod koniec ciąży dopiero :/
Iwona7510 - witaj wśród nas
Jolciu, ile tej pizzy zjadłaś? Ten jeden kawałek, o którym pisałaś kiedyś? A czym grozi to, że np. ktoś nie trzyma w ciąży diety lub fakt, że o tej cukrzycy pół ciąży nie wiedział?
Ruda, dobrze, że nic się Wam nie stało
MamaWiki, a ja jestem w stanie to właśnie zrozumieć. Śliczną masz córę! Miałam w grupie kiedyś chłopca z podobnymi oczami! Są niesamowite!
Gwiazda, tulę! Będzie lepiej, tego życzę!
Julka, fajnie, gdybyś zdążyła się obronić. Ja z Mikim dziekankę brałam, jak ciężko było później wrócić, ale dałam radę
Madzia, lecę czytać.
Fazerka, podaj przepis na kulinarnym, bo tu się zgubi,a ja chętnie skorzystam
Malinko, dużo zdrówka życzę, żebyście już niedługo wyszli!
Ja mam podwyższone to ciśnienie. Kurde, ja zawsze takie wyższe miałam, dał mi na razie Dopegyt 1 raz dziennie i po niej ok, ale wieczorem miałam to pierwsze 150. To drugie dobre, ale to pierwsze. No nic, będę brała tak, jak mi przepisał. Zobaczymy 29.01 na wizycie, może przepisze mi większą dawkę. Jak ja teraz już mam to ciśnienie podwyższone to ja nie wiem, z Nikodemem miałam tak pod koniec ciąży dopiero :/
mamawiki32
Lila też brałam dopegyt ale od 26tyg...jakoś na mnie słabo działał...
mamawiki32
Uwierz,że lepszy przez chwile ten smród niż ten co ja miałam ostatnio. Tak zatkało odpływy moimi kudłami, że trzeba było wszystko demontować i pion sprężyną udrażniać... Byłam jeszcze w tej fazie wrażliwości na zapachy, dawno mnie tak nie rzucał
Mendoza813
Mamawiki, córa niesamowita :-o
Kamcia, Fazerkamm, panna migotka ja też mam takie zdanie odnośnie aborcji.
Rozumiem kobiety, które nie wezmą tego nigdy pod uwagę. Jednak wychowanie chorego dziecka, to wyzwanie dla całej rodziny. Nie zawsze da się po prostu zrezygnować z pracy,dotychczasowego życia i zajmować jednym dzieckiem.. Ale szczerze to sama nie jestem siebie pewna, czy bym taką decyzję podjęła.
Dziewczyny, muszę się pożalić. Nie daję sobie ostatnio rady z nerwami :-( Czasem mi się cierpliwość kończy i niestety z reguły odbija się to na synku. Chce mi się wyć, co ze mnie za matka a i tak nie panuję czasem nad tymi wybuchami... Jest mi wstyd za samą siebie :-(
Kamcia, Fazerkamm, panna migotka ja też mam takie zdanie odnośnie aborcji.
Rozumiem kobiety, które nie wezmą tego nigdy pod uwagę. Jednak wychowanie chorego dziecka, to wyzwanie dla całej rodziny. Nie zawsze da się po prostu zrezygnować z pracy,dotychczasowego życia i zajmować jednym dzieckiem.. Ale szczerze to sama nie jestem siebie pewna, czy bym taką decyzję podjęła.
Dziewczyny, muszę się pożalić. Nie daję sobie ostatnio rady z nerwami :-( Czasem mi się cierpliwość kończy i niestety z reguły odbija się to na synku. Chce mi się wyć, co ze mnie za matka a i tak nie panuję czasem nad tymi wybuchami... Jest mi wstyd za samą siebie :-(
MalinowaMarta
Sarka tez marze o Zakyntos jest przepiękne na razie byłam na Krecie i to było chyba najpiękniejsze z miejsc w którym byłam a coś tam już zwiedziałam...
mamawiki32
Mnie nerwy też ponoszą, więc rozumiem. Ja raczej na mężu się wyładowywuje... już dwa razy się zdarzyło, że szedł spać do Wiki do pokoju bez kolacji bo miał mnie dość. Ostatnio poszedł się kąpać i krzyczy z łazienki "Gdzie są ręczniki ?!" (Wyrzuciłam do prania i nie wyjęłam z szafy nowych), najpierw usłyszał "w d****" a potem całą wiązankę, że ma ręce,że ręczniki od 5 lat zawsze są w szafie w tym samym miejscu itd.
reklama
fazerkamm
Sarka chyba w Polsce jest gorzej jezeli chodzi i zarobki w stosunku do cen.. moj maz zarabia przecietna ale bardziej ta przecietna w niska strone..ale mimo to jakos cudem dajemy rade zyc w miarę normalnie, w Polsce nie ma chyba takiej opcji zeby przy przecietnych zarobkach utrzymać rodzine trzyoosobowa na wynajmowanym mieszkaniu.
Greckie wyspy sa przepiekne!!! Zaknthos to cos pięknego
Lila podam podam
MalinowaMarta w ktorym miejscu na Krecie bylas? Kreta ogrmona wyspa...
Greckie wyspy sa przepiekne!!! Zaknthos to cos pięknego
Lila podam podam
MalinowaMarta w ktorym miejscu na Krecie bylas? Kreta ogrmona wyspa...