reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak jak piszesz mamaWiki badanie cukru na czczo już by to wykazało tak mi moja gin mówiła. Ale w sumie jeśli ten cukier z krwi ok to po co nas jeszcze męczyć ta krzywa cukrowa?

Tak jak piszesz mamaWiki badanie cukru na czczo już by to wykazało tak mi moja gin mówiła. Ale w sumie jeśli ten cukier z krwi ok to po co nas jeszcze męczyć ta krzywa cukrowa?

Bo w samej surowicy nie wychodzi wszystko .Ja miałam badanie z krwi e porządku a robiąc krzywa cukrowa okazało się ze mam hipoglikemie . Nir zawsze samo badanie cukru daje 100%pewności

Venicee, mowilam przedwczoraj bardzo wyraznie - masz podwyzszone ryzyko, ale nie jest WYSOKIE. Pomysl, 1 dziecko na 100 urodzi sie z zespolem Downa. Jedno na 97 !!!!
Nie musisz mówić wyraźnie ...uwierz mi jestem w temacie....nie podwyższone -a wysokie ryzyko -umiem czytać wyniki...
Odechciewa mi sie tego forum taka prawda.Oczywiście nikogo nie krytykuję.

witam szalone!!!!! hahah ja was nadrabialam godzinę a nie było mnie tutaj jakoś od 14 a między czasie i tak trochę zerkalam ;)))

Lexie witaj wśród nas!!! miło że dołączyłas!!! trzymam kciuki za amnio. ..;)

Doris;) jaki obiadzio. ... uwielbiam ....;)

Dorna trzymam kciuki za amnio.... ;)

Malinowa ale masz suoer z fryzjerem;) hahaha mój mąż też rozmawia z moim pepkiem zamiast z corka;p ale też go kie wyprowadzam z błędu. .. ;)

Julka fajnie ze usłyszałas a raczej "wylapalas" maluszka;) jak detektor? warto kupić? ;)

mamawik.. córeczki oczy naprawdę hipnotyzuja!!!! Współczuję Ci chorobychoroby ja jestem wierząca i myślę że Pan Bóg wie kogo wybrać wie co robi...

nieufna i Iwona 7510 witajcie moja mama miła 40 lat jak się moja siostra urodziła ;)))

Venice no to nas wytrzymałas nie martw się nie zapas!!! spokojnie przemyśldecyzję ja nie zabieram głosu bo to Twoja i męża decyzja i nie mi ją oceniać ... Pomodle się ale masz tak silna core ze jak czytam forum to czasami nie wierzyłam ze to taki mały siłacz; )) myślę o Tobie dużo trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze ;))

Jolcia dobrze ze jesteś:)) współczuję cukrzycy ale mieć taką ekspertów w zalodze bb bezcenne ...

fazerkamm ale Ty masz suoer z Grecją a powiedz czy odczuwać kryzys?;)

ja uciekam mam nadzieje ze przez noc tyle juz nie naskrobiecie mąż krzyczy ze ciągle w komórce siedzs;))))

Witam sobota a ja spać nie mogę
Popisalyscie wczoraj konkretnie miałam trochę do czytania
My wczoraj na hokeju a pozniej ręczną oglądaliśmy
U nas od wczoraj pada śnieg i jest biało oby się ten śnieg do ferii utrzymał

Witam sie i ja!
U mnie tez cholernie zimno się zrobilo :( wiatrzysko okropne, maz w pracy, autem musiał pojechać a dzis bazarek i nie będę miala jak na niego pojsc pokupowac owoce i warzywa..

Sarka2016 co do kryzysu w Grecji to odczywamy go baaaardzo... sa pewnie ludzie ktorzy odczuwaja go tez mniej.. my ze wzgledu na to iz mieszkamy na wynajmowanym mieszkaniu oraz ja nie pracuje i niepracowalam legalnie przed ciaza nie otrzymuje zadnej kasy.. takze na dzien dzisiejszy musimy sie utrzymywac tylko z meza wyplaty i nie ukrywam ze w tej sytuacji musimy liczyc sie z kazdym groszem... tak mysle ze odchowam fasolinke z 1,5 roku i bede szukala pracy, a do fasolinki nianie zatrudnie tak jak kiedys do starszaka.. ale to jeszcze pelno czasu... zobaczymy co los przyniesie...

To faktycznie sytuacja dość trudna, z tego co piszesz to bardzo podobnie jak w Polsce jeśli trzeba by było utrzymać się z jednej wypłaty wynająć mieszkanie opłacić wszystko i jeszcze żyć to trzeba by było pilnować się i to bardzo....A jak ceny do zarobków. .. bo ja uważam że w Polsce np ceny są nie normalne do zarobków bo np jeżeli np ktoś zarabia 2500zl a idzie na sobotnie zakupy i w markecie zostawia ponad 100 zł na jedzenie na weekend to coś ty nie gra...

My z mezem coraz częściej myśli o wyjście chociaż na trochę na kilka lat... oczywiście raczej o Grecji nie myślimy e marze aby wybrać się do Grecji naZakyntos ale cóż w tym roku u plan nie wypali ;)))))

reklama
Do góry