reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak jak piszesz mamaWiki badanie cukru na czczo już by to wykazało tak mi moja gin mówiła. Ale w sumie jeśli ten cukier z krwi ok to po co nas jeszcze męczyć ta krzywa cukrowa?

Tak jak piszesz mamaWiki badanie cukru na czczo już by to wykazało tak mi moja gin mówiła. Ale w sumie jeśli ten cukier z krwi ok to po co nas jeszcze męczyć ta krzywa cukrowa?

Bo w samej surowicy nie wychodzi wszystko .Ja miałam badanie z krwi e porządku a robiąc krzywa cukrowa okazało się ze mam hipoglikemie . Nir zawsze samo badanie cukru daje 100%pewności

Venicee, mowilam przedwczoraj bardzo wyraznie - masz podwyzszone ryzyko, ale nie jest WYSOKIE. Pomysl, 1 dziecko na 100 urodzi sie z zespolem Downa. Jedno na 97 !!!!
Nie musisz mówić wyraźnie ...uwierz mi jestem w temacie....nie podwyższone -a wysokie ryzyko -umiem czytać wyniki...
Odechciewa mi sie tego forum taka prawda.Oczywiście nikogo nie krytykuję.

witam szalone!!!!! hahah ja was nadrabialam godzinę a nie było mnie tutaj jakoś od 14 a między czasie i tak trochę zerkalam ;)))

Lexie witaj wśród nas!!! miło że dołączyłas!!! trzymam kciuki za amnio. ..;)

Doris;) jaki obiadzio. ... uwielbiam ....;)

Dorna trzymam kciuki za amnio.... ;)

Malinowa ale masz suoer z fryzjerem;) hahaha mój mąż też rozmawia z moim pepkiem zamiast z corka;p ale też go kie wyprowadzam z błędu. .. ;)

Julka fajnie ze usłyszałas a raczej "wylapalas" maluszka;) jak detektor? warto kupić? ;)

mamawik.. córeczki oczy naprawdę hipnotyzuja!!!! Współczuję Ci chorobychoroby ja jestem wierząca i myślę że Pan Bóg wie kogo wybrać wie co robi...

nieufna i Iwona 7510 witajcie moja mama miła 40 lat jak się moja siostra urodziła ;)))

Venice no to nas wytrzymałas nie martw się nie zapas!!! spokojnie przemyśldecyzję ja nie zabieram głosu bo to Twoja i męża decyzja i nie mi ją oceniać ... Pomodle się ale masz tak silna core ze jak czytam forum to czasami nie wierzyłam ze to taki mały siłacz; )) myślę o Tobie dużo trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze ;))

Jolcia dobrze ze jesteś:)) współczuję cukrzycy ale mieć taką ekspertów w zalodze bb bezcenne ...

fazerkamm ale Ty masz suoer z Grecją a powiedz czy odczuwać kryzys?;)

ja uciekam mam nadzieje ze przez noc tyle juz nie naskrobiecie mąż krzyczy ze ciągle w komórce siedzs;))))

Witam sobota a ja spać nie mogę
Popisalyscie wczoraj konkretnie miałam trochę do czytania
My wczoraj na hokeju a pozniej ręczną oglądaliśmy
U nas od wczoraj pada śnieg i jest biało oby się ten śnieg do ferii utrzymał

Witam sie i ja!
U mnie tez cholernie zimno się zrobilo :( wiatrzysko okropne, maz w pracy, autem musiał pojechać a dzis bazarek i nie będę miala jak na niego pojsc pokupowac owoce i warzywa..

Sarka2016 co do kryzysu w Grecji to odczywamy go baaaardzo... sa pewnie ludzie ktorzy odczuwaja go tez mniej.. my ze wzgledu na to iz mieszkamy na wynajmowanym mieszkaniu oraz ja nie pracuje i niepracowalam legalnie przed ciaza nie otrzymuje zadnej kasy.. takze na dzien dzisiejszy musimy sie utrzymywac tylko z meza wyplaty i nie ukrywam ze w tej sytuacji musimy liczyc sie z kazdym groszem... tak mysle ze odchowam fasolinke z 1,5 roku i bede szukala pracy, a do fasolinki nianie zatrudnie tak jak kiedys do starszaka.. ale to jeszcze pelno czasu... zobaczymy co los przyniesie...

To faktycznie sytuacja dość trudna, z tego co piszesz to bardzo podobnie jak w Polsce jeśli trzeba by było utrzymać się z jednej wypłaty wynająć mieszkanie opłacić wszystko i jeszcze żyć to trzeba by było pilnować się i to bardzo....A jak ceny do zarobków. .. bo ja uważam że w Polsce np ceny są nie normalne do zarobków bo np jeżeli np ktoś zarabia 2500zl a idzie na sobotnie zakupy i w markecie zostawia ponad 100 zł na jedzenie na weekend to coś ty nie gra...

My z mezem coraz częściej myśli o wyjście chociaż na trochę na kilka lat... oczywiście raczej o Grecji nie myślimy e marze aby wybrać się do Grecji naZakyntos ale cóż w tym roku u plan nie wypali ;)))))

reklama
Do góry