reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@ruda@91, dobrze, ze ok. ale sie strachu i tak pewnie najadlas

@malinka1984,a wy wiedzieliscie wczesniej czy porodzie dopiero wyszlo? i jak w czd? kiedy was wypuszcza?
@jolcia jak teraz cukier, szkoda, ze sie podniosl. ale choc piszesz, ze byla smaczna

@Gwiazda_237, jesli bedzie ci tylko to pisz. po to tu jestesmy.

reklama
@ruda@91, dobrze, ze ok. ale sie strachu i tak pewnie najadlas

@malinka1984,a wy wiedzieliscie wczesniej czy porodzie dopiero wyszlo? i jak w czd? kiedy was wypuszcza?
@jolcia jak teraz cukier, szkoda, ze sie podniosl. ale choc piszesz, ze byla smaczna

@Gwiazda_237, jesli bedzie ci tylko to pisz. po to tu jestesmy.

Dziękuję kiedyś napisze na ogóle o co chodziło póki co trzymam e sobie :)

Mam koleżankę ktora za "gowniarza" dwa razy dokonala aborcji.. nigdy jej nie ocenialam bo nie byłam nią by moc ocenic... wiem jedno dopiero jak stoimy przed takim wyborem wiemy jacy naprawde jesteśmy... teraz to moge tylko gdybac co bym zrobila...

Margerritta, wyszło dopiero później, po porodzie nikt nie zauważył, nas zaniepokoila ciągła sapka i dziwna fałdka z boku buźki...

Zostajemy przez weekend bo młody dostał dożylnie antybiotyk to nas teraz tak szybko nie puszczą. Ale dziś miał już lepszy humor, bawił się, ładnie jadł.

Stokrotka, obecnie staramy się o refundację leczenia w Niemczech.

Ruda, ja się strasznie boję, że mogłabym gdzieś zemdleć poza domem....współczuję...

Mama Wiki, ale głupi ten ksiądz...

Ja nie chce się wypowiadać na temat aborcji bo uważam tak jak inne dziewczyny napisały, trzeba samemu znaleźć się w takiej sytuacji by poznać siebie. Jednak jeśli o aborcję jako metodę antykoncepcji to załącza się we mnei mega agresor

Gwiazda- tule mocno! Oby wszystko dobrze się poukladalo :)

Marynka- ja to nie robię dla siebie... gdyby nie ta maleńka istota pod moim serduszkiem nie byłabym w stanie trzymać diety (jak widać grzesze i czasem mi się zdarza coś zjeść co zakazane, a później mam wyrzuty:( )

reklama
Jolcia dziękuję, tak spytam jeszcze pewnie już pisałaś o tym, pamiętam tylko, że w pierwszej ciąży o cukrzycy dowiedziałas się później ale to było to badanie ok 20 tyg co standardowo zlecają?

Do góry