reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwona35 u nas podobnie wygladaja klotnie :)

Iwonaimaja, Julka89.89 moj tez zawodowy kierowca ale codziennie jest w domku pracuje w pomocy drogowej ale tylko dla samych motorow :)

Moj cale szczęście po 10 latach zwiazku sprzata :) i to nawet w kuchni bardziej dba o porządek niz ja :p co ja uwielbiam miec czysto :)

Sarka kiedy bedziesz miec powtorkowe wyniki?
Ten wcześniejszy post wyglada na skasowany...

Venicee?

reklama
Papagena, Skad ja to znam... U nas bywaly dzikie awantury, takie w stylu "poludniowym".. Nie bede wchodzila w szczegoly, ale po klotni, ja przewaznie chce sie jak najszybciej godzic, przytulic, wyciagnac reke... I najchetniej nie poszlabym spac, bez wczesniejszego pogodzenia sie.. Ale nic z tego.

M.jak jest wkurzony to na calego, na dluuugo i potrafi sie gniewac i nie odzywac nawet przez 5 dni.. Wtedy to nawet "nie podchodz", nie zblizaj sie, a jedyne, co mozna uslyszec to gburowate "zostaw mnie w spokoju"... :/

No jakbym moim czytała.....

Sarka, czekamy z Tobą

Venice????????????

nam sie wesele zwrocilo, bylo 60 osob, najblizsza rodzina, ja w prostej sukience, jechalismy swoim samochodem, nie bylo to wesele z pompa, skromnie ale mam nadzieje, ze z klasa, nic bym nie zmienila, niczego nie zaluje (procz pierwszego tanca :laugh2:)

Sarka trzymaj sie!

mam nadzieje, ze Venicee nie jest urazona nasza dyskusja i sie do nas odezwie! Jestesmy z Toba, odezwij sie!

@Iwona35 skonsultuj z innym lekarzem

ja tez juz tego posta sarki nie wiedze.

ma ktos nasza vanicee na FB?

@doris ja tak panikuje chyba, bo u tego lekarza bylismy na potwierdzeniu wpp u Mieszka. cala wizyta byla w lzach, nie mialam sily zejsc po schodach tylko siedzialam na nich i ryczalam.. Bardzo chce bym jutro wyszla od niego z usmiechem od ucha do ucha. poporostu sie boje.

@Lila dzieki, juz tylko kilkanascie godzin. :D masz cisnieniomierz w domu, czesto w gabinecie moze byc podwyzszone.

Właśnie też myślałam o fb żeby poszukać venicee ale jej nie mam ; (

reklama
Jako życiowa optymistka postanowiłam inaczej podejśc do wynku TSH. Był robiony na przełomie 1 i 2 trymestru a dla drugiego norma jest do 3 , dzidzia wg usg jest mocno drugosymestrowa więc też uznam to za wyznacznik. Oczywiście ponownie skonsultuje wynik i zrobie sobie prywatnie FT4 ale do tego czasu nie będę się denerwować.
Byłam na spacerze, to on mi tak orzeźwił umysł:)

Do góry