reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona35 u nas podobnie wygladaja klotnie :)

Iwonaimaja, Julka89.89 moj tez zawodowy kierowca ale codziennie jest w domku pracuje w pomocy drogowej ale tylko dla samych motorow :)

Moj cale szczęście po 10 latach zwiazku sprzata :) i to nawet w kuchni bardziej dba o porządek niz ja :p co ja uwielbiam miec czysto :)

Sarka kiedy bedziesz miec powtorkowe wyniki?
Ten wcześniejszy post wyglada na skasowany...

Venicee?

reklama
Papagena, Skad ja to znam... U nas bywaly dzikie awantury, takie w stylu "poludniowym".. Nie bede wchodzila w szczegoly, ale po klotni, ja przewaznie chce sie jak najszybciej godzic, przytulic, wyciagnac reke... I najchetniej nie poszlabym spac, bez wczesniejszego pogodzenia sie.. Ale nic z tego.

M.jak jest wkurzony to na calego, na dluuugo i potrafi sie gniewac i nie odzywac nawet przez 5 dni.. Wtedy to nawet "nie podchodz", nie zblizaj sie, a jedyne, co mozna uslyszec to gburowate "zostaw mnie w spokoju"... :/

No jakbym moim czytała.....

Sarka, czekamy z Tobą

Venice????????????

nam sie wesele zwrocilo, bylo 60 osob, najblizsza rodzina, ja w prostej sukience, jechalismy swoim samochodem, nie bylo to wesele z pompa, skromnie ale mam nadzieje, ze z klasa, nic bym nie zmienila, niczego nie zaluje (procz pierwszego tanca :laugh2:)

Sarka trzymaj sie!

mam nadzieje, ze Venicee nie jest urazona nasza dyskusja i sie do nas odezwie! Jestesmy z Toba, odezwij sie!

@Iwona35 skonsultuj z innym lekarzem

ja tez juz tego posta sarki nie wiedze.

ma ktos nasza vanicee na FB?

@doris ja tak panikuje chyba, bo u tego lekarza bylismy na potwierdzeniu wpp u Mieszka. cala wizyta byla w lzach, nie mialam sily zejsc po schodach tylko siedzialam na nich i ryczalam.. Bardzo chce bym jutro wyszla od niego z usmiechem od ucha do ucha. poporostu sie boje.

@Lila dzieki, juz tylko kilkanascie godzin. :D masz cisnieniomierz w domu, czesto w gabinecie moze byc podwyzszone.

Właśnie też myślałam o fb żeby poszukać venicee ale jej nie mam ; (

reklama
Jako życiowa optymistka postanowiłam inaczej podejśc do wynku TSH. Był robiony na przełomie 1 i 2 trymestru a dla drugiego norma jest do 3 , dzidzia wg usg jest mocno drugosymestrowa więc też uznam to za wyznacznik. Oczywiście ponownie skonsultuje wynik i zrobie sobie prywatnie FT4 ale do tego czasu nie będę się denerwować.
Byłam na spacerze, to on mi tak orzeźwił umysł:)

Do góry