No włąsnie mój lekarz, stwierdził tylko że ten wynik nie za bardzo i że będziemy obserowować i żadnych skierowań dalej mi nie dał. Chodzę do niego 15 lat i dzięki niemu donosiłam 2 ciąże, więc chyba nie zszedl na psy ze starości... Raczej mu ufamIwona No to nie tragedia a do endo sie wybierasz? A poronienie nie musiało być związane z tsh bo jak pisałam miałam jeszcze wyższe i to w 1 trymestrze teraz zbiłam tekami do 2,06. Ale nigdy nie poroniłam i zaszłam za 1 strzałem - nie ma chyba reguły.
reklama
Mam drugi wynik jestem po 2 telefonicznych konsultacjach i w weekend powtórzę badanie w 2 różnych labolatoriacj innych niż do tej pory.
Wynik z rana wyszedł lekko podwyższony i wszyscy spanikowali moi rodzice, mój mąż, ja , mój lekarz moi znajomi...
Wynik z diagnostyki z popołudnia niereaktywny dzwonilismy do rodziców i znajomych lekarzy i wszyscy potwierdzili jedno ze najprawdopodobniej niedawno miałam pacjenta lub kilku z wirusem wzw c i dlatego mam podwyższone przeciwciała ... drugi wynik w normie ...
oczywiście mam jeszcze powtórzyć badania ale póki co mam spać spokojnie ...
No o nauczka dla mnie zero zaufania do pacjenta!!!!! bez urazy)) i w ciazy podwójne rękawiczki od dzisiaj ....
W każdym bądź razie dziękuję za miłe słowa!!!!! ale ja tak mam ze strasznie panikuje. . uffff mogę spać ...
Wynik z rana wyszedł lekko podwyższony i wszyscy spanikowali moi rodzice, mój mąż, ja , mój lekarz moi znajomi...
Wynik z diagnostyki z popołudnia niereaktywny dzwonilismy do rodziców i znajomych lekarzy i wszyscy potwierdzili jedno ze najprawdopodobniej niedawno miałam pacjenta lub kilku z wirusem wzw c i dlatego mam podwyższone przeciwciała ... drugi wynik w normie ...
No o nauczka dla mnie zero zaufania do pacjenta!!!!! bez urazy)) i w ciazy podwójne rękawiczki od dzisiaj ....
W każdym bądź razie dziękuję za miłe słowa!!!!! ale ja tak mam ze strasznie panikuje. . uffff mogę spać ...
Załączniki
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Jak dobrze to było przeczytać! Bo zmartwiłaś nas. Oby było tak jak piszesz! A co do pacjentów to prawda - nie można ufać obcym ludziom na słowo... Może wstydzą się przyznać, a może nawet czasem sami o tym nie wiedza?
Błękitna_Orchidea
Sarka2016 - oby wszystko skończyło się dobrze :-)
Ja mam HBS na poziomie 5000 więc wiesz Ale ja to mam przewlekłe WZW B.
U Ciebie wszystko bedzie dobrze :*
Ja mam HBS na poziomie 5000 więc wiesz Ale ja to mam przewlekłe WZW B.
U Ciebie wszystko bedzie dobrze :*
aż się uśmiechnęłam od ucha do ucha wyobrażam sobie jak się teraz czujesz. Jakby ktoś z ramion ściągnął Ci olbrzymi głaz i nagle takie szczęsliwie fruwające piórko na wietrze, prawda? Super no i teraz PODWÓJNE RĘKAWICZKI!Mam drugi wynik jestem po 2 telefonicznych konsultacjach i w weekend powtórzę badanie w 2 różnych labolatoriacj innych niż do tej pory.
Błękitna_Orchidea
Nie wiem od kiedy to mam :-) i nie wiem skąd bo jako dziecko byłam na to szczepiona. Jestem po nieudanej chemii i czeka mnie leczenie do końca życia. Ale mało mi dają szans na wyleczenie..
Kamcia2810
Ja czytam z telefonu i też nie mam pojęcia o co chodzi a cofnełam się az do przedpołudniowych postów.Ja chyba widzę posty wybiórczo.. tzn jaki wynik Sarka wyszedł Ci źle?
Współczuje..Nie wiem od kiedy to mam :-) i nie wiem skąd bo jako dziecko byłam na to szczepiona. Jestem po nieudanej chemii i czeka mnie leczenie do końca życia. Ale mało mi dają szans na wyleczenie..
Ja to mam schizę na punkcie choćby mycia rąk, własnie w związku nie ufania ludziom. Nie lubie nawet jak ktoś próbuje mnie objąć choćby z sympatii, zaraz sztywnieje, taka schiza
Pamiętam jak kiedyś byłam na mszy w kościele i było święto podniesienia krzyża czy jakoś tak i ksiądz każdemu podawał krzyż do pocałowania..jeden po drugim,, i tylu ludzi poszło, nie wszystko w wierze katolickiej rozumiem a już najmniej ignorancję w pewnych tematach, chyba jako jedyna nie podeszłam i to na mnie patrzono jak na dziwaczkę
reklama
Zielona_stokrotka
Sarka2016, wspaniale slyszec, wiec mozesz odetchnac... Rety, mnie tez przerazilas... Uwazaj na siebie!