reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona No to nie tragedia :) a do endo sie wybierasz? A poronienie nie musiało być związane z tsh bo jak pisałam miałam jeszcze wyższe i to w 1 trymestrze teraz zbiłam tekami do 2,06. Ale nigdy nie poroniłam i zaszłam za 1 strzałem - nie ma chyba reguły.
No włąsnie mój lekarz, stwierdził tylko że ten wynik nie za bardzo i że będziemy obserowować i żadnych skierowań dalej mi nie dał. Chodzę do niego 15 lat i dzięki niemu donosiłam 2 ciąże, więc chyba nie zszedl na psy ze starości... Raczej mu ufam

reklama
Mam drugi wynik jestem po 2 telefonicznych konsultacjach i w weekend powtórzę badanie w 2 różnych labolatoriacj innych niż do tej pory.
Wynik z rana wyszedł lekko podwyższony i wszyscy spanikowali moi rodzice, mój mąż, ja , mój lekarz moi znajomi...
Wynik z diagnostyki z popołudnia niereaktywny dzwonilismy do rodziców i znajomych lekarzy i wszyscy potwierdzili jedno ze najprawdopodobniej niedawno miałam pacjenta lub kilku z wirusem wzw c i dlatego mam podwyższone przeciwciała ... drugi wynik w normie ...
oczywiście mam jeszcze powtórzyć badania ale póki co mam spać spokojnie ...

No o nauczka dla mnie zero zaufania do pacjenta!!!!! bez urazy;))) i w ciazy podwójne rękawiczki od dzisiaj ....
W każdym bądź razie dziękuję za miłe słowa!!!!! ale ja tak mam ze strasznie panikuje. . uffff mogę spać ...

Załączniki

• 1452803619883.jpg
    1452803619883.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 1452803630082.jpg
    1452803630082.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 64
Mam drugi wynik jestem po 2 telefonicznych konsultacjach i w weekend powtórzę badanie w 2 różnych labolatoriacj innych niż do tej pory.
Wynik z rana wyszedł lekko podwyższony i wszyscy spanikowali moi rodzice, mój mąż, ja , mój lekarz moi znajomi...
Wynik z diagnostyki z popołudnia niereaktywny dzwonilismy do rodziców i znajomych lekarzy i wszyscy potwierdzili jedno ze najprawdopodobniej niedawno miałam pacjenta lub kilku z wirusem wzw c i dlatego mam podwyższone przeciwciała ... drugi wynik w normie ...
oczywiście mam jeszcze powtórzyć badania ale póki co mam spać spokojnie ...

No o nauczka dla mnie zero zaufania do pacjenta!!!!! bez urazy;))) i w ciazy podwójne rękawiczki od dzisiaj ....
W każdym bądź razie dziękuję za miłe słowa!!!!! ale ja tak mam ze strasznie panikuje. . uffff mogę spać ...
aż się uśmiechnęłam od ucha do ucha:) wyobrażam sobie jak się teraz czujesz. Jakby ktoś z ramion ściągnął Ci olbrzymi głaz i nagle takie szczęsliwie fruwające piórko na wietrze, prawda?:) Super no i teraz PODWÓJNE RĘKAWICZKI! :)

Nie wiem od kiedy to mam :-) i nie wiem skąd bo jako dziecko byłam na to szczepiona. Jestem po nieudanej chemii i czeka mnie leczenie do końca życia. Ale mało mi dają szans na wyleczenie..
Współczuje..
Ja to mam schizę na punkcie choćby mycia rąk, własnie w związku nie ufania ludziom. Nie lubie nawet jak ktoś próbuje mnie objąć choćby z sympatii, zaraz sztywnieje, taka schiza:)
Pamiętam jak kiedyś byłam na mszy w kościele i było święto podniesienia krzyża czy jakoś tak i ksiądz każdemu podawał krzyż do pocałowania..jeden po drugim,, i tylu ludzi poszło, nie wszystko w wierze katolickiej rozumiem a już najmniej ignorancję w pewnych tematach, chyba jako jedyna nie podeszłam i to na mnie patrzono jak na dziwaczkę

reklama
Do góry