reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

@Iwona35, ja również mam kiszoną, jak ci po drodze do Gdańska, to przybierzaj :D
@jolcia a ty masz cukrzyce ciążową, tak szybko miałaś badania?

@dariazgr, rogal tak tak tak, najpierw idealny do spania a potem karmienia. ja sobie nie wyobrazam ciązy bez niego. choc jeszcze nie spie z rogalem, to niedlugo go przywioze od tesciow

@GWIAZDA &&& aby szpital nie byl konieczny
@agnesdem, ale tylko z mleka pasterzyowanego. np. parmezan jest z mleka niepasteryzowanego. powinnysmy czytac etykiety
dodzwonilam sie do instytutu hematologii i musze miec skierowanie w reku by mnie wpisali na termin. jutro mam lekarza na NFZ, wiec znow godzine na telefonie spedze.
Margeritta nie musi być po drodze, ja lubie podróże ;)

Kurcze ciągle nadrabiam po pracy zaległosci w czytaniu Was, a że miałam jeszcze dłuuuuuuuuuugi telefon to odpisuje z mocno spóźnionym zapłonem:D

reklama
hej dziewczyny ;) miłego wtorkowego dnia !!!! ale wy produkujecie wczoraj jak skończyłam prace to aż się roześmiałam jak zobaczyłam ile aktualizacji na bb ;))) jeśli ktoś ma dzisiaj wizytę to trzymam kciuki a wszystkich uśmiechniętego spokojnego dnia!!!!!

Witam ale pospałam dzisiaj Majka ma na później to mogłyśmy sobie pozwolić ona jeszcze śpi

ja zastanawiałam się nad detektorem ale teraz myślę że już czuję ruchy więc nie potrzebuję

wstałam dzisiaj z bólem głowy

Witam

Ja wczoraj stałam do 22 przy garach i produkowałam gołąbki :-D. Jak pisałyście na forum to musiałam je mieć :-D. Zjadłam tak późno w nocy 2 sztuki i brzuch mnie bolał w nocy z przejdzenia, ale nie chwaląc się wyszły mi pyszne, nawet w pracy dzisiaj mam i młodszej córci dałam do babci. Będzie z głowy obiad na kilka dni :tak:.

Mendoza - a gdzie Wy wyjechaliście? Chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:, na stałe czy chwilę tylko? Zdrówka dla synka .

Biapl a jak zdrabniacie imię synka? Faktycznie oryginalne i śliczne :-) :).

Doris pomyślnych wyników Holtera

Miłego dnia i udanych wizyt jeśli ktoś wizytuje dzisiaj. Ja w czwartek, dzisiaj byłam na badaniach:tak:

reklama
Maćka coś wzięło, dziwnie oddycha od wczoraj wieczór, coś a'la Darth Vader. W nocy nie spal, plakal, mial goraczke. Wydaje nam się, że naczyniak mu się powiększył a to bardzo niebezpieczne dla jego życia i zdrowia więc jedziemy go sprawdzić...

A już wydawało nam się, że wyszedł z choroby, przestał sucho kaslac a tu taki kwiatek...

Do góry