reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nie ma tej opcji jak się nie jest zalogowanym
molimoli
Aktywna w BB
Dziewczyny jutro jadę na Usg genetyczne mój gin mówił coś że będę miała badanie z krwi,dał mi też skierowanie na którym napisał cyt."proszę o badanie Antygen HPA-1a" i teraz nie wiem mam te skierowana zabrać ze sobą?? Nie wiem już sama Może któraś orientuje się w temacie...
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Molimoli niestety nie mam pojęcia co to za badanie, ale skierowanie jak zabierzesz to w przychodni beda wiedzieć co z tym zrobić.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Już po wizycie
Dostałam lęk na infekcje.
Usg genetyczne wszystko ok
Jolcia_
Wrrr... Ale jestem zła na męża... kupił mi jakiś 'nowy' chleb... nie dość że nie dobry to jeszcze cukier po nim 139 jeszcze tak wysokiego nie miałam, a prosiłam aby kupił zbożowy ten co zawsze!!! I co ja będę jutro jadła ?
MalinowaMarta
Jolcia tak to jest z facetami czasami zamiast ich o coś prosić to lepiej samemu zrobić
Jolcia_
Nie mam jak sama zrobić bo nie mamy drugiego auta, a u nas na wsi w sklepie tylko pszenne pieczywo, a ja takiego nie mogęJolcia tak to jest z facetami czasami zamiast ich o coś prosić to lepiej samemu zrobić
reklama
Już po wizycie
Cieszę się, że wszystko ok a infekcja przejdzie
Ja na krew, mocz etc.idę w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że tez bd wszystko ok.
A te genetyczne usg można robić tak dla pewności w którym tyg.i w jakich 'okolicznosciach'?