reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mam nawet zdjęcie jak wyglada ich strona:
ImageUploadedByForum BabyBoom1452188254.417490.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452188254.417490.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452188254.417490.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Dziewczyny jutro jadę na Usg genetyczne mój gin mówił coś że będę miała badanie z krwi,dał mi też skierowanie na którym napisał cyt."proszę o badanie Antygen HPA-1a" i teraz nie wiem mam te skierowana zabrać ze sobą?? Nie wiem już sama Może któraś orientuje się w temacie...

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

O jej...Byłam tu ost.w południe a tu tyle stron do odczytania ;)
Witam raz jeszcze mamuśki które sa online ;)

Molimoli nie wiem co to za badanie ale ja bym zabrala na wszelki wypadek pewnie to dot.bad z krwi właśnie ;)

Wrrr... Ale jestem zła na męża... kupił mi jakiś 'nowy' chleb... nie dość że nie dobry to jeszcze cukier po nim 139 jeszcze tak wysokiego nie miałam, a prosiłam aby kupił zbożowy ten co zawsze!!! I co ja będę jutro jadła :( ?

reklama
Już po wizycie:)
Dostałam lęk na infekcje.
Usg genetyczne wszystko ok:)

Cieszę się, że wszystko ok ;) a infekcja przejdzie :)

Ja na krew, mocz etc.idę w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że tez bd wszystko ok.

A te genetyczne usg można robić tak dla pewności w którym tyg.i w jakich 'okolicznosciach'?

Do góry