reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

ładny wózek, ja też mam już upatrzony :-)
na przeziębienie ja piję syrop *spam*, jem bułki z czosnkiem i piję gorącą herbatę z imbirem i cytryną i miodem

A mnie coś brzuch pobolewa i się martwię i tak jakoś dziwnie się czuję jakbym miała problemy z pęcherzem ale sikam normalnie ale jakieś takie dziwne odczucie mam :-(. Wzięłam już 2 tabletki magnezu i dodatkowo jedną luteine dowcipną i leżę. mam nadzieję, że mi przejdzie.

reklama
kitty ja tez sie panicznie boje dentystów :( zawsze asystenka trzyma mnie za reke i lzy ociera raz trafiłam na jakiegoś rzeźnika i teraz taki uraz pozostał..

julka- fajny wózek

A kupujecie nowe wózki czy używane? Ja w pierwszej ciazy kupilam uzywany z komisu za 700 ( wygladał jak nowy) a sprzedałam za 650. Teraz własnie tez zastanawiam sie nad uzywanym.

Ja przeglądałam tez używane na allegro i olx i na ciekawego nie znalazłam. Ale jeszcze sporo czasu na zakup wózka wiec jeszcze się rozejrze

Ja na szczęście mam odziedziczyć wózek po coreczce mojej kuzynki :) a dziś nie mogłam się powstrzymać i kupiłam stanik ciążowy/do kaarmienia bo była spora przecena :p

I się klaruje nastepny osobny temacik -wszystko dla dziecka :D Ja tam czekam jak Fazerka założy nasz buźki :D
U mnie sypie,widać w koncu że zima.
Mnie gardło boli,katar mam....ehhhh
Wózki ? dla mnie super jest xlander ...ale ...???

Venicce zakładaj wątek wszystko dla dziecka :tak: Będziemy tam gadać o wózkach i innych dzieciowych rzeczach :-) :)

Julka fajowy wózek:-) :)

Ja dla dziewczynek miałam Tako Jumper, ale sprzedałam , teraz też czeka mnie zakup. Podoba mi się maxi cosi mura 3 lub 4 ale cena no chyba, ze używka.

Venicee Xlandery dla mnie też super tylko ta cena już nie super :confused2:

Tylko na chwilę bo zapiernicz dzisiaj mam w pracy. Na szczęście nie długo zmykam po dziewczynki i do domku :tak:

Hope w sumie mam xlandera po Mikim ale nie wiem czy wytrzyma ,bo ma już trochę....Używany na pewno bedziemy kupować jeśli się zdecydujemy.

reklama
Do góry