reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Agnes witaj wsród nas ja ostatnio do śniadania pije herbatę z miodem i cytryna.
MalinowaMarta
AniaFrania ciekawe czy dziś też trafie na jakaś ciążowa promocje.
biapl
agnesdem i MalinowaMarta witam:*
Dawno już nic nie pisałam...ale miałam jazdę jelitową w domu ;/ Ile to nerwów zjada ,szkoda gadać.
Agnes co do zatrucia -jak na moje oko-dziecko jest chronione w naszych organizmach,gdyby tak nie było,mało dzieci by sie rodziło....więc głowa do góry
Ania Fania chłopczyk :d fajnie
Co do ruchów -miałam już takie wrażenie że coś poczułam,wiadomo mogę się mylić....jelita swoje ruchy mają
Justa jest dobrze ! po to są normy...
Malinka czyzby ciążówki już nosisz?
Julka kochana nie dołuj się tak ,ja wiem że ciężko zrobić ,bo łatwo się pisze ...zdrowia i spokoju kochana !!!Oby kręgosłup dal ci szybko spokój !
AguniaGr nastepny chłopak fajnie grono mężczyzn sie tu rozrasta ten Pappa to z krwi? bo chyba na wynik tego czekam...
LazySunday witaj pisz u nas -fajnie tu mamy.
Kamejka no mąż był ze mną ,tak miałam przez brzuch Warto męża brać,jego minę na długo zapamiętam.
Maryńka SUPER ze wszystko gra !
Jolcia życze Ci zeby po tych czopkach w końcu przeszło -a ty kochana odsapnęła w końcu od rewelacji !
Fazerka cieszę się że i u Ciebie prenatalne ok jejuu jak to cieszy....CZEKAM nadal na 2 nowe wątki lipcowe
Iwona35 ale smaki wow....woda spod papryki
MamaWiki no to zaciskamy kciuki za prenatalne !
Panna Migotka a pewno szybciej dzidzię zobaczysz Zapytaj o to co ci wyleciało jak masz obawy,ja myślę że to norma...
IwonaMaja tak biorę folik nadal..
Olcia ale świetne wieści !Mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza
Doris ja biorę magnez od jakiegoś czasu 3xdziennie
Biapl witaj
Powiedzcie mi co brałyście na bolące gardło..bo mnie cos bierze kurka....
Agnes co do zatrucia -jak na moje oko-dziecko jest chronione w naszych organizmach,gdyby tak nie było,mało dzieci by sie rodziło....więc głowa do góry
Ania Fania chłopczyk :d fajnie
Co do ruchów -miałam już takie wrażenie że coś poczułam,wiadomo mogę się mylić....jelita swoje ruchy mają
Justa jest dobrze ! po to są normy...
Malinka czyzby ciążówki już nosisz?
Julka kochana nie dołuj się tak ,ja wiem że ciężko zrobić ,bo łatwo się pisze ...zdrowia i spokoju kochana !!!Oby kręgosłup dal ci szybko spokój !
AguniaGr nastepny chłopak fajnie grono mężczyzn sie tu rozrasta ten Pappa to z krwi? bo chyba na wynik tego czekam...
LazySunday witaj pisz u nas -fajnie tu mamy.
Kamejka no mąż był ze mną ,tak miałam przez brzuch Warto męża brać,jego minę na długo zapamiętam.
Maryńka SUPER ze wszystko gra !
Jolcia życze Ci zeby po tych czopkach w końcu przeszło -a ty kochana odsapnęła w końcu od rewelacji !
Fazerka cieszę się że i u Ciebie prenatalne ok jejuu jak to cieszy....CZEKAM nadal na 2 nowe wątki lipcowe
Iwona35 ale smaki wow....woda spod papryki
MamaWiki no to zaciskamy kciuki za prenatalne !
Panna Migotka a pewno szybciej dzidzię zobaczysz Zapytaj o to co ci wyleciało jak masz obawy,ja myślę że to norma...
IwonaMaja tak biorę folik nadal..
Olcia ale świetne wieści !Mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza
Doris ja biorę magnez od jakiegoś czasu 3xdziennie
Biapl witaj
Powiedzcie mi co brałyście na bolące gardło..bo mnie cos bierze kurka....
biapl
Ale szalejecie Kobitkiu mnie Dzis zaczal die 12-sty tydzien...Synek skończył 3latka w październikubędzie ci ma być,ważne,żeby w ogóle bylo i zdroweBuziaki dla Was :*
biapl
A na bolące gardło ja bym woda z sola płukała,może staroświeckiealbo gorące mleko z miodem lub woda gorąca z miodem i cytrynaja polecam miód manuka jest dość drogi ale rewelacyjny dla kobiet w ciąży
Julka89.89
Cudzie trwaj..
dzięki dziewczyny, z przeziębieniem juz lepiej (odpukac) teraz wyzdrowiec i się wziąć za siebie. trochę ruchu i może akurat to pomoże na kręgosłup
reklama
A na bolące gardło ja bym woda z sola płukała,może staroświeckiealbo gorące mleko z miodem lub woda gorąca z miodem i cytrynaja polecam miód manuka jest dość drogi ale rewelacyjny dla kobiet w ciąży
BARDZOOOOO DOBRE SPOSOBY NA ZWALCZANIE BÓLU GARDŁA- SAMA TO PRÓBOWAŁAM POMOGŁO