kitty89
Fanka BB :)
Julka ja wlasnie również zastanawiam się czy nie zacząć powoli wprowadzać więcej ruchu, może jakies cwiczenia rozciagajace dla ciężarnych.. Zapomnialam sie zapytac mojej gin czy na pewno moge, ale jeśli wszystko jest w porzadku to podobno nie ma przeciwskazac
Biapl witaj woda z sola na gardło najlepszy sposób również stosuje
MalinowaMarta ja tez pije herbate z miode i cytryną nie tylko na sniadanie, bardzo lubię i wten sposób odzwyczajalam sie od cukru, powodzenia na wizycie
Ja kwas foliowy rowniez na dniach przestane brać i zaopatrze się w jakis dobry zestaw witamin na ciężarnych z dha (tak ustalilam z lekarzem)
Olcia9250 u mnie w ogole nie ma sniegu
Gratuluje wizyty i współczuję problemów z zębami, ostatnio przy słodkim rowniez cos mnie pobolewa wiec pewnie i ja sie wybiorę, chociaż jestem straszna panikara i nienawidzę dentystow
Biapl witaj woda z sola na gardło najlepszy sposób również stosuje
MalinowaMarta ja tez pije herbate z miode i cytryną nie tylko na sniadanie, bardzo lubię i wten sposób odzwyczajalam sie od cukru, powodzenia na wizycie
Ja kwas foliowy rowniez na dniach przestane brać i zaopatrze się w jakis dobry zestaw witamin na ciężarnych z dha (tak ustalilam z lekarzem)
Olcia9250 u mnie w ogole nie ma sniegu
Gratuluje wizyty i współczuję problemów z zębami, ostatnio przy słodkim rowniez cos mnie pobolewa wiec pewnie i ja sie wybiorę, chociaż jestem straszna panikara i nienawidzę dentystow