reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka ja wlasnie również zastanawiam się czy nie zacząć powoli wprowadzać więcej ruchu, może jakies cwiczenia rozciagajace dla ciężarnych.. Zapomnialam sie zapytac mojej gin czy na pewno moge, ale jeśli wszystko jest w porzadku to podobno nie ma przeciwskazac
Biapl witaj:) woda z sola na gardło najlepszy sposób również stosuje :D
MalinowaMarta ja tez pije herbate z miode i cytryną nie tylko na sniadanie, bardzo lubię i wten sposób odzwyczajalam sie od cukru, powodzenia na wizycie:)

Ja kwas foliowy rowniez na dniach przestane brać i zaopatrze się w jakis dobry zestaw witamin na ciężarnych z dha (tak ustalilam z lekarzem)

Olcia9250 u mnie w ogole nie ma sniegu :p
Gratuluje wizyty i współczuję problemów z zębami, ostatnio przy słodkim rowniez cos mnie pobolewa wiec pewnie i ja sie wybiorę, chociaż jestem straszna panikara i nienawidzę dentystow:(

reklama
sluchajcie ostatnio przechodzilam kolo ubranek dla malenstwa..ale chcialam juz cos kupowac:)heh pozniej widzialam z daleka wozki...ale to jeszcze za wczesnie- wy tez tak macie?

sluchajcie ostatnio przechodzilam kolo ubranek dla malenstwa..ale chcialam juz cos kupowac:)heh pozniej widzialam z daleka wozki...ale to jeszcze za wczesnie- wy tez tak macie?
też tak mam wózki to już kilka stron przeglądnęłam

u nas ciągle sypie śnieg musiałam majkę do szkoły zawieźć a nie lubię w taką pogodę jeździć

mnie na razie nic nie łapie ale właśnie piję dużo herbaty z cytryną

wymyśliłam dzisiaj na obiad pierogi ruskie i sama będę robić pomysł wydawał mi się fajny ale nie chce mi się ;)

Ja większość rzeczy mam po córci. Wszystko było kupowane w neutralnych kolorach (wózek, pościel, grzechotki, butelki i smoczki mam nowe bo Emi nigdy ich nie uzywala)
Ubrania dla dziewczynki rzecz jasna mam, a dla chłopca dostane bo siostra w październiku urodziła chłopca :-) wiec myślę, że wydatków dużo nie będzie.

kitty89 a ja lubię chodzić do dentysty hihi

A my to już nawet wybralismy wózek. i w sumie się ciesze bo będzie z głowy. tylko pojedziemy w odpowiednim czasie i go kupimy :)

reklama
Do góry