Lila brzuszek rosnie i swedzi, ja caly dzien sie drapie, uplawy mam
agnesdem mnie uratowal imbir...
julita a gruszki probowalas, nam kazali jesc po porodzie w szpitalu, moze zadziala
malinka ja tez karmilam 2 lata, na koniec tylko do popoludniowego spania, wszyscy juz mi dokuczali, ze tak dlugo karmie. odstawianie przezylam ja bardziej niz syn, on po 3 dniach zalapal i zapomnial...
Venicee tez tak mam spie po 5-6 h dziennie
Fazerkamm szkoda synka
Dornia gorna granica o niczym nie swiadczy, znam pare przypadkow, ze mialo urodzic sie dziecko chore, a wyskoczyl zdrowy skrab!
Anulka moze dobrze by bylo powtorzyc badania
Zapobiegawczo infekcjom wszelakim polecam "piedziesiatke" soku z zurawiny dziennie!
Witajcie kochane, przeprasza, ze nie skladalam Wam zyczen (
Spokojnych, zdrowych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia), ale chcialam wyprawic porzadna Wigilie (byl zurek, barszcz, uszka, fasolka z cebulka, karpik halibut, kompot z suszu) i zamiast odpuscic to przyplacilam to zdrowiem... Tesciowie dojechali na Boze Narodzenie, w sobote znowu lekkie krwawienie, wiec znowu jestem lezaca, zalamana i wystraszona. Na domiar zlego za pozno sie obudzilismy i w calym Wiedniu nie ma juz miejsc na prenatalne badania. Cudem zdobylam miejsce na USG genetyczne w 20 tyg. Nastepna wizyta 11 stycznia, lekarz uprzedzil mnie ze bede plamic, ale mimo wszystko jestem przerazona...