reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam Was dziewczyny ostatnio mniej mnie z Wami bo jesteśmy w górach i wypoczywamy. Jutro zaczynam 13 tydzień po powrocie mam wizytę tutaj czas fajnie leci wiec nawet tak nie odliczam jak ostatnio jestem tez znacznie spokojniejsza. Jak potem to niezle mnie wybrzusza az boje sie co pokaże mi waga jak wrócimy... Pozdrawiam Was brzuchatki [emoji8]

reklama
Panna_migotka hahaha doooobre :D musze jej to kiedys powiedzieć :D Ona ogolnie chce dobrze, jest dobrym człowiekiem ale przy tym jest pedantyczna i chcialaby zeby bylo tak jak Ona chce do tego przez chorobe (jeździ na wózku) jest ograniczona i to chyba w pewnym stopniu ja dobija ale to nie tłumaczy jej zeby wtracac sie jak my wychowujemy nasze dziecko.. w drugi dzień swiat bylismy u szwagra to tesciowa się slowem do nas nie odezwala.. hyh smieszy mnie to bo nigdy takiej sytuacji nie bylo..

Kamejka oczywiście ze.. nie bez powodu sa kawaly o tesciach :)

Venicee bedzie dobrze! Ja tez ide 4 stycznia na prenatalne.

Nie wiadomo, jak w 12 tyg byłam na zabiegu to płód był wielkości 7 tyg ciazy, ale nie wiadomo czy nie obumarl np w 10 tyg i nie zaczął się wchlaniac. Ale dziewczyny i mnie nie było to zwykle obumarcie czy poronienie ja mialam zasniad groniasty czesciowy

Cześć :)

U mnie święta przebiegły pod znakiem dolegliwości żołądkowych.... :-( Tak mi dokuczyło, tak mnie przeczyściło, każde jedzenie przeze mnie przelatywało....schudłam 1,5kg.....a wczoraj miałam gości, aż do dzisiaj, no masakra..... tak się umęczyłam, opadłam z sił, blada jestem, umęczona....koszmarek :-(
Dziś jakby ciut lepij, coś udało mi się nawet coś zjeść.....

Jutro mam wizytę u doktorka.....i zobaczę dzidziolka :) :) Ale się cieszę :) U mnie za chwilę 13 tydzień, jeśli ten dzidziuś będzie tak samo ruchliwy jak moja najstarsza córcia, to już niedługo będę czuła ruchy. Maję poczułam w 14 tygodniu! Milenka jest spokojniejsza - taka sama była w brzuszku - ją poczułam dopiero na przełomie 18 i 19 tygodnia.

Dziś już nic nie robie.............................

EDIT

madziolina - nie będziesz miała nic przeciwko, jak wrzucę ten link??? Nie miałam pojęcia, że takie rzeczy sie dzieją....................

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza...iwy-nowotwor-dotykajacy-kobiety-w-_38605.html

Ostatnia edycja:
Pewnie, że wrzuć, dużo dziewczyn nie wiedziało co miałam... Ale na szczęście Pani doktor sprawdziła na usg wszystkie opcje które pokazują że może być znowu zasniad i nie ma takich anomalii

Witam
nas prawie w domu nie było dwa dni więc też i czasu mniej na kompa
wczoraj jak wrociłam do domu to padłam
dzisiaj pojechaliśmy do centrum handlowego bo chciałam sobie sukienkę na sylwestra kupić i miałam ochotę na lody grycan ale był taki korek do parkingu że sobie podarowaliśmy
męczą mnie dalej mdłości z jednej strony to się cieszę że są bo sobie tłumaczę że wszystko jest ok z fasolką
dzisiaj też chyba wybraliśmy imię dla dziewczynki Karinka Klara a dla chłopca Karol Krzysztof

a i we wtorek mam prenatalne już nie mogę się doczekać

iwonaimaja fajnie ze juz macie imiona wybrane :-) teraz tylko musicie czekać na wiadomość kto zamieszkał w brzuszku.Przed chwila przeczytałam w innym wątku jaka tragedia spotkała Ciebie i Twoja rodzinę. Nie dziwię się, że teraz żyjesz w stresie czy z dzieciakiem wszystko ok.

malinowamarta wypoczywaj dużo :-)

reklama
Do góry