reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A ja postaram się jutro umówić ma usg żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. nie wytrzymam do 11.01. ponad miesiąc czekania to dla mnie za dużo

reklama
Hej :) wczesną pora jeszcze a ja jak stara baba leże już grzecznie w łóżku i zamierzam zaraz spać :) korzystam, że mąż śpi dziś z młodym, a ja w drugim pokoju w spokoju mogę się wyspac:)

Wzięło mnie dziś na sentymenty i ogladalam zdjęcia w ciąży i zaraz po porodzie... Ehh zazdroszcze Wam tak troszkę :p ale mam dobra wiadomość! Jestem już po pierwszym okresie, czyli chyba jest w porządku :D jutro dzwonie umówić się na wizytę żeby potwierdzić czy się dobrze zagoilo :)

Klarolina a jak u Ciebie sytuacja?

Pojadlyscie sobie dziewczyny czy jeszcze któraś ma mdłości?

Venice dalej krawisz?

Przepraszam, że nie czytam postow :*

Iwona35 witaj i spokojnej ciąży życzę.

Fazerkamm moja teściowa jest dokładnie taka sama. My zabraniamy a ona potrafi ukruszyc kawałek i wciska dziecku do buzi. Na szczęście tomek jest cięty na takie zachowanie i od razu zabiera emi i wychodzimy od nich. Mi kilka razy zdarzylo się podnieść głos na teściową jak mnie wkurzyla, ale na szczęście ona się nie obraża :p

Kamejka właśnie dla mnie teraz jest najgorszy czas bo poprzednio w 8 tyg. wszystko bylo idealnie i ok. a na następnej wizycie w 12 tyg. serce przestało bić. Pytalam wszystkich możliwych lekarzy jak to możliwe? Odp. " po prostu czasami tak się dzieje".
Ja cały czas teraz jestem kierowcą więc nikt nawet nie domyśla się czemu nie piję :)

Ewelinka ja zaczynam z 57kg i waga na szczęście stoi w miejscu :)

Cześć :)

U mnie święta przebiegły pod znakiem dolegliwości żołądkowych.... :-( Tak mi dokuczyło, tak mnie przeczyściło, każde jedzenie przeze mnie przelatywało....schudłam 1,5kg.....a wczoraj miałam gości, aż do dzisiaj, no masakra..... tak się umęczyłam, opadłam z sił, blada jestem, umęczona....koszmarek :-(
Dziś jakby ciut lepij, coś udało mi się nawet coś zjeść.....

Jutro mam wizytę u doktorka.....i zobaczę dzidziolka :) :) Ale się cieszę :) U mnie za chwilę 13 tydzień, jeśli ten dzidziuś będzie tak samo ruchliwy jak moja najstarsza córcia, to już niedługo będę czuła ruchy. Maję poczułam w 14 tygodniu! Milenka jest spokojniejsza - taka sama była w brzuszku - ją poczułam dopiero na przełomie 18 i 19 tygodnia.

Dziś już nic nie robie.............................

EDIT

madziolina - nie będziesz miała nic przeciwko, jak wrzucę ten link??? Nie miałam pojęcia, że takie rzeczy sie dzieją....................

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza...iwy-nowotwor-dotykajacy-kobiety-w-_38605.html
Kkasiulka ja też jutro wizyta i usg, liczę na zdjęcie :)

Witajcie!

Aob, a ile lekarz zalecił Ci zrobić przerwy? Mój mówił, że wystarczy odczekać 2 cykle i już można ponawiać starania :)

Co do teściowej, moja jest w porządku, bo mieszka daleko. Jak przyjeżdża, to pozwalam jej robić z wnuczką co jej się podoba, bo ma to miejsce na tyle rzadko, że jestem w stanie to znieść :) Ale się nie wtrąca na szczęście, zawsze interesuje się moją osobą i mówi synowi żeby był dobry dla mnie :p

Mi już od pierwszego ważenia w listopadzie doszły prawie 2 kg.

Aob super wiadomosc!!! Z niecierpliwością czekam na Twoje dwie kreski :*

Kamcia moj Michal tez ciety na takie zachowanie i ogolnie ja sie nie odzywam ale tym razem przesadzila tesciowa bo zamiast juz raz powiedziec i dac sobie spokoj to chyba z 5 razy powtorzyla ze maz przesadza... ciekawa jestem kiedy sie odezwie bo ja pierwsza nie zamierzam.

witajcie ;) mnie dziś w nocy bolal brzuch albo jelita. w każdym razie standardowo obudziłam się o 3 strasznie glodna. dzwoniłam rano do lekarza i przyjmie mnie w środę, chyba że coś się dzieje to dziś, oprócz tego że jesten panikara to się nic nie dzieje ;) jak żyjecie po świętach? aob super! jeszcze jedna @ i może będziesz mogła się starać ;)

Witam
Aob to teraz tylko czekać aż pochwalisz się dwoma kreskami

u mnie dzisiaj porządki poświąteczne tylko czekam aż Majka wstanie bo nie spała pół nocy i czekała aż mąż do pracy pójdzie żeby przyjść do mnie

ja już mam 3kg na plusie przez święta mi kilogram doszedł

Cześć dziewczyny!
Witam się po świętach.
Aob super, że u Ciebie wszystko się układa i że o nas pamiętasz:)
Jeśli o teściów chodzi ja mam tylko teściową i to złota kobieta, zawsze mnie wspiera. Nie mamy jeszcze dzieci, więc trudno powiedzieć jak się będzie wszystko układać, gdy maleńswo się pojawi, ale myślę, że będzie ok. Moja mamcia pewnie już bardziej upierdliwa będzie:p
Mam też dobre wieści: mdłości minęły akurat na święta (co poskutkowało kilogramem w górę:) ) no i wczoraj byłam na wizycie - u fasoli wszystko w najlepszym porządku (!!!!!!!!!), napiszę więcej w odpowiednim wątku.

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się po świętach.
Aob super, że u Ciebie wszystko się układa i że o nas pamiętasz:)
Jeśli o teściów chodzi ja mam tylko teściową i to złota kobieta, zawsze mnie wspiera. Nie mamy jeszcze dzieci, więc trudno powiedzieć jak się będzie wszystko układać, gdy maleńswo się pojawi, ale myślę, że będzie ok. Moja mamcia pewnie już bardziej upierdliwa będzie:p
Mam też dobre wieści: mdłości minęły akurat na święta (co poskutkowało kilogramem w górę:) ) no i wczoraj byłam na wizycie - u fasoli wszystko w najlepszym porządku (!!!!!!!!!), napiszę więcej w odpowiednim wątku.
Witajcie.
Która ma dziś wizytę??

Karolina ja też nie miałam nic do mojej teściowej dopóki się córka nie pojawiła i z nią nie zamieszkalismy.
Zaczął się mój horror....

Jak się czujecie...
Ja bez zmian....

Do góry